Igaz, hogy a wc-ben lévő baktériumok semmivel sem ártalmasabbak, mint a konyhai szivacson vagy a billentyűzeten lévők?
Én ezt nem hiszem el..
A wc-s baktériumoktól kb. meg is lehet halni ,nem ?
vécé és vécé között különbség van. Ha nem takarítják a vécét, akkor veszélyes. De manapság mindenki néhány naponta kifertőtleníti. Így sem idejük, sem lehetőségük nincs a baktériumoknak elszaporodni. A konyhai szivacs és a billentyűzet meg sosem lát fertőtlenítőszert, pedig sok mindennel érintkeznek.
Természetesen angolvécéről beszélek. A pottyantós valóban veszélyesebb.
Volt egy ezzel foglalkozó Mythbusters (Állítólag) epizód.
Tényleg sokkal több volt a mosogatószivacson. Abban jól el tudnak szaporodni.
Minden kategóriában a mosogatószivacs nyert (rossz értelemben), második a pénz, utána a kapcsoló.
Ácsi ! én nem a baktériumok mennyiségére gondolok ! hanem a "minőségére " - szóval hogy mennyire ártalmasak.
Valaki azt mondta, hogy a wc-ben lévőkről nem lehetne betegséget kapni , de a szivacson lévőktől igen... ezt nem tudom elképzelni..
Ha megnézed a linket, nem csak a mennyiségről van szó, hanem a veszélyességről is.
Ott 5. a wc ülőke 8-ból.
"Ácsi ! én nem a baktériumok mennyiségére gondolok ! hanem a "minőségére " - szóval hogy mennyire ártalmasak."
Az attól függ melyikkel került kapcsolatba beteg ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!