Honnan lehetne letolteni ezekkel a temaval foglalkozo konyveket? Hatarertekszamitas, differencialszamitas, integralszamitas.
Figyelt kérdés
Most kezdek egyetemet, eleg nehez szakom lesz, a kemiat, fizikat szeretem, a matekot viszont nem. Az elso felevben lesz csak , ezekben a temakban, amiktol nagyon felek, mert mindenki ijesztget. Megvenni nem tudom, mert sok a kiadas, konyvtarbol pesten kivagyok tiltva, mert tartozom, de nem tudom kifizetni (becsuletemert szoljon, hogy a konyveket mar reges reg visszavittem :) ), a suli konyvtar meg csak szeptemberben lesz elerheto. Szeretnek elkezdeni keszulni nyaron, mig van idom, de nem talaltam letolthetot.2011. júl. 24. 19:04
11/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a vastagon szedett elso mondatom eleg egyertelmu...
2011. júl. 26. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!