Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A fehérjék teljes hidrolizise...

A fehérjék teljes hidrolizise során pontosan melyik aminosavak keletkeznek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2011. júl. 19. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Bar ketlem, hogy erre vonatkozott volna a kerdes :-), azert hozzafuznek valamit: a "teljes" a kiserletes biokemiaban ugy vegzunk, hogy a feherjet tomeny sosavban egy napig fozunk, hogy az osszes peptidkotes lebomoljon. ( [link] Ilyen sanyaru/savanyu korulmenyek kozott egy csomo aminosav elbomlik, igy nem lesz kimutathato a hidroliztaumban, mig masok atalakulnak valami massa.

Trp -> lebomlik

Thr -> reszlegesen lebomlik

Met/Cys -> oxidalodik

stb...

( [link]

2011. júl. 19. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!