A Föld alján (Antarktisz) miért van egy úgymond kontinens jéggel körbevéve? A Tetején miért nincs?
Komolyan félelemre ad okot, hogy közöttünk szabadon járnak az olyan emberek, akik kitalálnak ill. elhisznek ekkora sületlenségeket!
Nácik, náci UFÓ-k, sőt valódi földönkívüliek, laszón társaság és szabadkőművesek és ráadásul mindezt EGYSZERRE EGY HELYEN?! Még a zodiákusok, pándimenzionális lények, angyalok, Xenu űrlord és a szovjet szuperkatonák hiányoznak...
Mindenki magának akarta az Antarktiszt, mert a föld ásványkincsekben gazdag, és katonai kísérletek kiváló helyszíne is lehetne. Végül a vitát egyszerűen úgy döntötték el, hogy nemzetközi egyezményt kötöttek arról, hogy senkié nem lesz. Ennek értelmében az Antarktisz tudományos védett terület. Ezért nem mennek oda, csak tudósok, összeesküvés-elméletnek helye nincs.
Hogy miért nincs jégpáncél északon? Ha nem elég meleg a víz, akkor nem fagy be. Helyenként persze van összefüggő jég, de délről jövő meleg tengeráramlatok melegítik fel a vizet, és a globális felmelegedés is látványosan jelentkezik arrafele.
Milyen "dokfilm" ?
Te józan vagy???
Amúgy az, hogy föld van-e, vagy óceán, az a földkéreg viselkedésétől függ - az pedig, hogy jég van-e, a Föld mozgásától.
Amint látod, ez a kettő egymástól független. Régen a Föld másképp forgott, akkor nem a mai sarkokon volt a jégsapka, hanem máshol.
Nagyon régen föld sem volt ott (mikor még egyetlen nagy őskontinens létezett).
sztem ehez nem kell nagy ész h kitaláld xD de akk má ha megkérdezted leírom.
1.kérdés: mert a jég oka hogy,ugy süt oda a nap hogy fagypont alatt marad a hőmérséklet. A kontinensek lemeztektonika általi mozgás során került oda.
2.kérdés: a "tetején" (az Északi sarkon)azért nincs kontinens mert oda nem került kontinens.
3.kérdés: ez ebben a formában nem igaz h nincs, van az csak télen mert,nyáron több fény (ezáltal hő is) éri a földet (ott)és nincs öszefüggő jégtakaró, hanem a víz felszínén, úszkáló jégtáblák találhatóak.De télen van, és kamionnal szálítanak rajta kerasztül vmi cuccot (asszem sót de nem bizti ).
4.kérdés: az Antarktiszon mivan megmondom én, pingvinek a rájuk vadászó és lesben álló fókák , egyéb madárfajták és az őket figyelemmel követő ,tanulmányozó tudósok.Jah és sok jég,nagyon sok jég.xD
5.kérdés: titkolnának vmit? hát esetleg jó lenne tudni hogy kik!xD De am vkik biztos h titkolnak vmit. Csak kérdés h kik , mit titkolnak.xD (Pl: nekem is vannak titkaim, ahogy mindenkinek/másoknak is )xD
6.kérdés: Hát ha odamennek lesznek, de am szerintem nem életszerű h ott legyenek (tömegesen).Vagy nem!?
Ui: jótanács: am ha vmit kérdésbe akarsz írni mint pl ezt: (Senki sem mehet oda csak tudósok meg "nagy" emberek.)akk rakj egy ilyet "?" !
am ezt nem néztem kérdésnek bocs. xd
végszó: am 15/l voltam xD
Náci űrhajókXD
mitől lesz náci egy űrhajó?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!