Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A Föld alján (Antarktisz)...

A Föld alján (Antarktisz) miért van egy úgymond kontinens jéggel körbevéve? A Tetején miért nincs?

Figyelt kérdés
Jobban kifejtve alul van egy kontinens ami tiszta jég és tudtommal vannak olyan részei ahol a jég alatt nincsen föld, azaz nyers jégen jár az ember. A Föld tetején miért nincsen ilyen jégkontinens? (Kontinens azért nincs mert nincs, de attól még jégből föld nélkül lehetne). És egyáltalán az Antarktiszon mi van? Senki sem mehet oda csak tudósok meg "nagy" emberek. Titkolnak valamit? Náci űrhajók vannak ott meg a Nácik maguk mint egy dokumentumfilmben egy elmélet tükrözte vagy mi?
2011. jún. 22. 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
náci űrhajók XD
2011. jún. 23. 00:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Most nemfogom megkeresni de volt egy dokfilm amiben ezt eltételezték. Mert a háború után elmentek az amcsik az Antarktiszra, és 3nap után pakoltak és gyorsan elhúztak és senki sem tudja miért.
2011. jún. 23. 00:10
 3/12 A kérdező kommentje:

[link]

2.2.) A nácik

Ez a felirat alatt még kép is van a Náci ufóról.

2011. jún. 23. 00:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan félelemre ad okot, hogy közöttünk szabadon járnak az olyan emberek, akik kitalálnak ill. elhisznek ekkora sületlenségeket!

Nácik, náci UFÓ-k, sőt valódi földönkívüliek, laszón társaság és szabadkőművesek és ráadásul mindezt EGYSZERRE EGY HELYEN?! Még a zodiákusok, pándimenzionális lények, angyalok, Xenu űrlord és a szovjet szuperkatonák hiányoznak...

2011. jún. 23. 00:27
 5/12 anonim válasza:
100%

Mindenki magának akarta az Antarktiszt, mert a föld ásványkincsekben gazdag, és katonai kísérletek kiváló helyszíne is lehetne. Végül a vitát egyszerűen úgy döntötték el, hogy nemzetközi egyezményt kötöttek arról, hogy senkié nem lesz. Ennek értelmében az Antarktisz tudományos védett terület. Ezért nem mennek oda, csak tudósok, összeesküvés-elméletnek helye nincs.

Hogy miért nincs jégpáncél északon? Ha nem elég meleg a víz, akkor nem fagy be. Helyenként persze van összefüggő jég, de délről jövő meleg tengeráramlatok melegítik fel a vizet, és a globális felmelegedés is látványosan jelentkezik arrafele.

2011. jún. 23. 00:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam hogy hiszek a náci ufókban. Csak ezt állította egy dokfilm. Bár a nácik jártak ott tuti nincsenek ufóik.
2011. jún. 23. 01:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja válaszokat kössz!
2011. jún. 23. 01:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen "dokfilm" ?

Te józan vagy???

Amúgy az, hogy föld van-e, vagy óceán, az a földkéreg viselkedésétől függ - az pedig, hogy jég van-e, a Föld mozgásától.

Amint látod, ez a kettő egymástól független. Régen a Föld másképp forgott, akkor nem a mai sarkokon volt a jégsapka, hanem máshol.

Nagyon régen föld sem volt ott (mikor még egyetlen nagy őskontinens létezett).

2011. jún. 23. 01:52
 9/12 anonim válasza:

sztem ehez nem kell nagy ész h kitaláld xD de akk má ha megkérdezted leírom.

1.kérdés: mert a jég oka hogy,ugy süt oda a nap hogy fagypont alatt marad a hőmérséklet. A kontinensek lemeztektonika általi mozgás során került oda.

2.kérdés: a "tetején" (az Északi sarkon)azért nincs kontinens mert oda nem került kontinens.

3.kérdés: ez ebben a formában nem igaz h nincs, van az csak télen mert,nyáron több fény (ezáltal hő is) éri a földet (ott)és nincs öszefüggő jégtakaró, hanem a víz felszínén, úszkáló jégtáblák találhatóak.De télen van, és kamionnal szálítanak rajta kerasztül vmi cuccot (asszem sót de nem bizti ).

4.kérdés: az Antarktiszon mivan megmondom én, pingvinek a rájuk vadászó és lesben álló fókák , egyéb madárfajták és az őket figyelemmel követő ,tanulmányozó tudósok.Jah és sok jég,nagyon sok jég.xD

5.kérdés: titkolnának vmit? hát esetleg jó lenne tudni hogy kik!xD De am vkik biztos h titkolnak vmit. Csak kérdés h kik , mit titkolnak.xD (Pl: nekem is vannak titkaim, ahogy mindenkinek/másoknak is )xD

6.kérdés: Hát ha odamennek lesznek, de am szerintem nem életszerű h ott legyenek (tömegesen).Vagy nem!?

Ui: jótanács: am ha vmit kérdésbe akarsz írni mint pl ezt: (Senki sem mehet oda csak tudósok meg "nagy" emberek.)akk rakj egy ilyet "?" !

am ezt nem néztem kérdésnek bocs. xd

végszó: am 15/l voltam xD

2011. jún. 23. 01:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Náci űrhajókXD

mitől lesz náci egy űrhajó?XD

2011. jún. 23. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!