Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ezt mégis hogy gondolta, hogy...

Ezt mégis hogy gondolta, hogy működni fog?

Figyelt kérdés

Mindig nagy lelkesedéssel vetem bele magam egy-egy örökmozgó működésének illetve akarom mondani működésképtelenségének megfejtésébe. Teljesen véletlenül bukkantam erre a gyöngyszemre: [link]

Az oldal közepén van az ábra, "A rendszer elindítása" c. részt érdemes elolvasni. Annyi a lényege, hogy van egy kompresszor, ami buborékoztatja a vizet és így kialakiló nyomáskülönbség miatt a víz a csőben jelentősen megemelkedik, a tartályban lévő vízszint felé, ami meghajt egy vízkereket, ami meghajtja a kompresszort plussz még egy generátort is.

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mégis hogyan talált ki ilyen marhaságot? Hogy jutott olyan következtetésre, hogy ez működni fog? Minek ír ilyen hosszú szabadalmi leírást mielőtt kipróbálta volna?

Egy kád vizet megengedni, gumicsőt rárakni egy kompresszora, plussz még egy cső, beindítja és egyből láthatta volna hogy nem kezd el a második csövön spriccelni a víz...

2011. jún. 16. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezt én is láttam, és gondolkodtam , hogy írok neki egy nagy köszönömöt, meg kértem volna számlaszámot hogy hálám jeléül átküldjek neki némi pénzt a nyereségből, merthogy megépítettem és tökéletesen működik ;)) Jaj, de megnéztem volna az arcát....
2011. jún. 17. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:
ott a számlaszám az oldalon...
2011. jún. 17. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Az már nem él (vajon miért ...) persze a mail cím se...
2011. jún. 17. 14:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az olajlobbi miatt nem él a számlaszám!
2011. jún. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!