Látjátok a holdfogyatkozást?
Figyelt kérdés
Bocsánat, ha rossz kategóriába tettem.2011. jún. 15. 22:00
1/23 anonim válasza:
Aha. De amúgy az normális, hogy először anyám látott egy csillagszerű konstansan világító pöttyöt, ami mozgott az egyik irányba, majd később kimentem hogy megnézzem és akkor ott ment egy másik. A holdtól elfele haladt kb az ég közepén észak, kissé nyugati irányba. Majd kicsivel később (szerintem ugyanaz) visszafelé haladt a hold felé .. dél-keleti irányba. Mi lehetett az? Nem volt vakítóan fényes, csak mint egy átlagos csillag.
2/23 anonim válasza:
Melyik égtáj fele kell keresni? Mindenfele magas házak vannak :@
4/23 anonim válasza:
Sziasztok. A Vénuszt is látni, ugye? Vagy melyik az a bolygó? Am én az ISS-t láttam. :)
6/23 Ludens válasza:
Kedves válaszoló ma 22:03
Az a világító pontt minden bizonnyal a nemzetközi űrállomás lehetett.
7/23 anonim válasza:
A holdfogyatkozáson kívül kétszer is lehet majd látni a Nemzetközi űrállomást. Az a fényes,mozgó dolog.
8/23 anonim válasza:
mégegyszer 23:09-kor lehet látni
9/23 anonim válasza:
nálunk (erdély) most teljesen el van tűnve..kimentem az útra, hogy megnézzem, hogy nem-e csak a fák takarták el, de tényleg semmi..Nálatok látszik-e most valami?
10/23 anonim válasza:
De az a pötty visszafelé is mozgott. Most akkor hány űrállomás is van? Vagy cikázik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!