Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Stephen Hawking hamarosan...

Stephen Hawking hamarosan távozik közölünk? Az élők sorából?

Figyelt kérdés
Már nagyon öreg legutóbb mikor utána jártam az interneten információ szerzésként (mert nagy rajongója vagyok) le volt írva hogy 60 éves, akkor tulajdonképpen már nem lehet sok ideje hátra ami engem eléggé elszomorít sőt több is annál amit érzek iránta az pedig hogy sajnálom mert felnézek rá szinte a kedvencemmé vált és most meg talán már az utolsó napjait éli. Ti mit gondoltok erről ti is sajnáljátok mint én vagy ezzel csak én vagyok így?
2011. máj. 14. 13:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Épp idén lett 70 éves, áprilisban valóban kezelték mellkasi fertőzéssel, de mivel azóta már másfél év eltelt, nyilván kigyógyult belőle. :) Persze, hogy sajnálnánk, hiszen nem keveset tett hozzá a mindenséghez főleg közvetlensége miatt, ami a tudósok túlnyomó többségére nem jellemző, de Ő is ember, egyszer Ő is elmegy, mint még sok nagyszerű elme.
2012. szept. 26. 23:38
 12/12 anonim ***** válasza:
kérdező, mi van most veled?
2018. márc. 18. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!