Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van-e különbség ha energiaital...

Van-e különbség ha energiaitallal locsolok egy virágot?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy lesz-e valamilyen különbség ha két virágot nevelek és minden nap az egyiket meglocsolom energiaitallal.
2011. ápr. 29. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a sok méregtől kipusztul. a koffein mérgező, legalábbis a természet rovar irtónak szánta. lehet növényeknek nem árt. de ha az nem is a cukor igen. bepenészedik a földje.
2011. ápr. 29. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az "idiocracy" filmet..Na ott energia itallal locsolják a növényzetet,virágokat,mindent..Ott megtudod mi vár akkor a növényekre.Maga a film is hatalmas vígjáték..nem bánod meg ha megnézed..
2011. ápr. 29. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az fog hamarabb kipurcanni.

Akár benzinnel is locsolhatod, abban is sok energia van -.-"

2011. ápr. 29. 19:57
 4/8 Silber ***** válasza:
Véleményem szerint el fog pusztulni, ugyanis egyes italokba szokás sót is tenni (az izzadás által eltávozott pótlására), ami nincs jó hatással rájuk. A többi adalékra (pl. taurin, vagy a glutamátok) nem tudom, hogy miképp reagálnak.
2011. ápr. 29. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki. :) Amúgy én azt várom, hogy az energiaitalos rosszabbul fejlődik vagy el is pusztul hamar.
2011. ápr. 29. 23:02
 6/8 anonim válasza:
Energiaital?Minek?Inkább a hagyományos elv a tuti,szerintem elpusztulna,mivel van benne koffein meg sok a cukortartalma!
2011. ápr. 30. 08:39
 7/8 A kérdező kommentje:
ajj, azt hittem hogy égig érő paszulyt fogok kapni. : ( XD
2011. ápr. 30. 09:50
 8/8 anonim válasza:
Hát tudod,egy növény nem ember,és attól a növény nem lesz élénkebb,és nem fog hatalmasra nőni!Égig érő paszuly?Az csak mese! :D
2011. ápr. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!