Lehetséges, hogy néha magától visszapörög az idő?
"Hát, mert ha az idő visszamegy (nem mi megyünk vissza benne, hanem az pörög vissza), a jövő nem történt meg, ezért nem is emlékezhetünk rá."
Hát ez így elég nyakatekert. Ha az idő visszapörög attól még nem törlődik a memóriánk. Például én ma nyertem a lottón, de este visszapörög az idő a tegnap reggelre. Attól én még emlékszem mi történt velem a jövőben, és előre dörzsölhetem a tenyerem, mert tudom hogy meg fogom nyerni.
Már csak Marty McFly, Dr Emmet Brown, és a De Lorean hiányzik a sztoriból.
Mondok egy példát. Pl. a Sims2-ben (a 3-mal még nem játszottam de biztos abban is) ha valaki véletlenül leégeti a konyhát, akkor meg tudom tenni, hogy kilépek és nem mentem el a játékot, és amikor visszalépek, a legutóbbi mentéstől kezdődik újra minden, és biztos nem fog teljesen ugyanaz történni. Ilyenkor a sim emlékében nem lesz benne, hogy leégette a konyhát. Mivel a simsben egy csomó dolog olyan, mint a való életben, lehet, hogy ez is? Isten is csak simsezik velünk, és ha valami olyat teszünk, ami nem tetszik neki, visszapörgeti az időt vagy nem menti el a játékot. És azt nem mondhatjátok, hogy a sims nem is valóság, mert az is valóság, ha mi azok vagyunk...
És az, hogy ez a kérdés még mindig itt van, nem jelenti azt, hogy nem úgy van, ahogy mondom. Mert lehet, hogy azóta visszapörgött az idő, de a kérdést ugyanúgy kiírhattam ugyanakkor. De lehet, hogy közben a húgomat elvitte a szociális gondozó, és ezért vissza kellett menni az időben, mert nem ez volt az Isten/Univerzum szándéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!