A fekete bőrszín hogyan alakult ki?
Létezett például néger ősember? :-)
NEM GYŐZÖM HANGSÚLYOZNI, HOGY SEMMIFÉLE ELŐÍTÉLET NINCS A KÉRDÉSBEN!
Köszönöm a válaszokat.
Igen ezt tuti így van. Egy genetikus is így mesélte el nekem személyesen.
Igazából mi fehérek vagyunk az újabbak.
Igazából akkor ezen a vonalon elindulva el is jutunk a Hitleri ideológia lényegéhez, a Tökéletes Emberhez, aki ugye -mint fehér, és szőke, kék szemmel- genetikailag fejlettebb, ezért előrevaló - gondolta Hitler.
Azzal viszont nem gondolt a balfácán, hogy nagyon hamar lenne belterjes a vérvonal, illetve amit csak most fedeztek fel, hogy a fehér gyakorlatilag mutáció, és a szőkék kék szemmel pedig valószínűleg belterjességből alakultak ki, és százalékosan elenyésző hányadát képezik a világ lakosságának. Néhány éve, hónapja...nem tudom, de olvastam, hogy a viág lakossága egyfajta mokka szín felé halad, és nem lesznek hófehér(skandináv tipus), fehér(kaukázusi), barna, barnás-sárga, sárga, fekete (negroid) emberke a Földön néhány ezer év múlva, hanem egy egységes kávé szín fog kialakulni. Persze idióták mindig lesznek: Akik ideológiai kérdést, sőt önálló ideológiát gyártanak, hogy ők miért csak fehérrel fognak kefélni, meg gyereket csinálni, de ezek szépen el fognak tünni a tömegben. Ezért is butaság belemenni ebbe a nagy magyar kérdésbe, hogy ki Magyar (Csak nagybetűvel...nevetséges), meg ki cigány, és ki jobb, és ki rosszabb ember, de ez már más kérdés...
Én a 35ös vagyok.:) Mondtam hogy nyugodtan lenácizhattok. Gyerünk méééég most ugyis ez a divat.
Mindenki náci!!!!
Szerintem ilyen esetben hogy ki a jobb érdemes összevetni két országot.Nézzétek meg Svédországot, és pl Botsvana-t.
én nem mondtam ezzel semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!