Melyik a legnagyobb olyan szám aminek, , rendes'' neve van? Nem csak 10 hatványa?
Figyelt kérdés
igen tudom hogy a számok sora végtelen erről ne is irjatok! én ilyeneket ismerek kvadrillió, sextillió ,szextilliárd, a csillió csak egy mondás vagy tényleg létező szám? az általam ismert nevüek ugy 20-35 nullával irhatok le.2011. márc. 31. 21:20
3/9 anonim válasza:
Ha minden igaz, akkor a googlopex a legnagyobb szám, aminek neve van.
4/9 anonim válasza:
22:05 Az biztos nem, mert pl. a "googlopex-egy" nagyobb nála :)
5/9 anonim válasza:
A googlopex az inkább googolplex :)
Ezt a számot kézírással elég hosszú lenne leírni :D Úgy röpke párszázezer évszázad :D:D
6/9 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy mennyi papír kellene hozzá :D:D
Ha egy ember 1 karaktert fél másodperc alatt ír le, akkor kiszámolható, hogy a 10^googol-odikon szám (vagyis 10^10^100-on) mennyi idő alatt írható le :D Meglepő eredmény :D:D
7/9 Tom Benko válasza:
Nekem jobb tetszik normál alakban. Az rendesebb név. Egyébként ha akarod, akkor bármelyiket elkeresztelheted akárminek, csak nem látom, mi értelme lenne.
8/9 anonim válasza:
googlopex? na annyi pénzt kérek a mikulástól.
9/9 anonim válasza:
A 2012-es inflációért meg téged fogunk okolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!