Mennyi idő mire felbomlik egy hulla? Átlagos talajviszonyok közt, átlagos időjárási körülmények közt. Érdekel ennek a folyamata, mi, hogy, milyen sorrendben történik?
Attól függ, hol ástad el és milyen mélyen.
Ha gondatlan voltál, az állatok kiássák.
Amúgy ki volt az illető?
sok gyilkos úgy bukik le hogy ilyen kérdéseket tesznek fel. valahol olvastam hogy amerikában a rendörség évente hány gyilkosság felderítését köszönheti a google-nek, mert egy rákereséssel elöjön a kérdések forumokon stb...
szerintem kb 25 év meddigre totál csont lesz, mert ugye ezért határozzák meg a sírhelyeket is 25 évben.
Hát szerintem meg pár hónap elég, hogy a hullából csak csont legyen... Szép lenne, ha az elütött, elhullott állatok 25 évig oszladoznának az út szélén, erdőben..
A 25 év szerintem arra van, hogy addig biztos lesznek hozzátartozók, akik ápolják a sírt, ha 25 év után viszont senki nem hosszabbítja meg az időt, akkor kikaparják a koporsót a csontokkal, és egy másik halotté lesz a hely.
"diákok találtak egy hullát, már csak csontváz volt és kb. fél éve tűnt el"
Kicsit gyorsabban megy, ha az állatok lerágják a húsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!