Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Létezik igazi hollófekete...

Létezik igazi hollófekete (nem festett vagy mű) haj? Úgy hallottam, pl. az indiánoknak ilyen. Igaz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Japánoknak is. Európaiaknál nincs ilyen.
2009. febr. 18. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg? Nekik is? Láttam japánokról képet, de vagy a kép volt rossz, vagy én vagyok vak, de az nem volt kékes, hanem "csak" fekete. Nekik is kékes?
2009. febr. 18. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Söt, a mongoloidok többségére jellemzö a hollófekete haj. például ide soroljuk az indiánokat, eszkimókat de Kínában, Japánban, és Indonéziában sem ritka az ilyen hajtípus. Arrafelé még csak különlegesnek sem számít.
2009. febr. 19. 21:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2009. febr. 20. 10:37
 5/7 anonim válasza:
100%
Az én nagymamám haja egész életében hollófekete volt. Most 79 éves, és még mindig csak pár szál ősz haja van. Apukámnak is hollófekete haja van és hozzá kék szeme. (ez is érdekes.) A legnagyobb, h nekem meg teljesen szőke hajam van. :D
2009. febr. 21. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
:)
2009. febr. 21. 19:54
 7/7 anonim válasza:
100%
A barátnőm volt férje fülöp-szigeteki, és a kislányuknak olyan egyenes, fekete haja van, hogy minden hullámosítást "kirúg" magából, ráadásul vágni is nagyon nehéz, mert szinte kicsúszik az olló alól. Még az állaga is teljesen más, mint a mi hajunk.
2009. ápr. 6. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!