Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lesz folytatása a mai földreng...

Lesz folytatása a mai földrengésnek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Lesz, kb 20-30 év múlva.
2011. jan. 29. 23:59
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi akkor nem mostanába :-D
2011. jan. 30. 00:20
 3/10 anonim ***** válasza:
téves holnap lessz a következö vagy nem
2011. jan. 30. 00:21
 4/10 anonim válasza:
hajnali 3 kor
2011. jan. 30. 00:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Az első úgy értette, hogy 30 éven belül lesz még hasonló rengés azon a környéken.

A legvalószínűbb, hogy később - a legkevésbé valószínű, hogy mostanában.

De nem lehetetlen.

2011. jan. 30. 02:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Para volt mindenesetre, de nem tom némelyik majom itt olyanokat ír pedig én tatabányai vagyok és csak egy durranás volt szinte az egész, nem tom mit paráznak néhányan egy ilyentől. Attól függetlenül, hogy már egy ekkora fostalicska rengéstől megrepedtek Pesten a házak falai meg lépcsői az szánalmas. Itt lesz egy mittomén 6-os erejű fél percig azt leomlik az összes ház...
2011. jan. 30. 04:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem vettem észre ilyesmit. Az üres kamionok ház előtti eldübörgése (kátyúhegyek) sokkal, sokkal rosszabb. Tényleg volt itt a Nagy Faluba' földrengés???
2011. jan. 30. 09:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Meg a kommenteket olvasva, nagyon fostosak az emberek én Székesfehérváron nem éreztem semmit igaz dolgoztam
2011. jan. 30. 10:23
 9/10 Faxmalac válasza:
Nem volt olyan nagy szám ez a földrengés, csak azért ijedtem meg mert pont szunyókáltam és morajlásra ébredtem,aztán ebből a morajlásból lett egy kb. 5 másodperces rázkódás. Kb. mintha robbantottak volna. Túl régóta nyugi van és régóta nem volt ilyen és most bután néz mindenki hogy mi ez a nagy katasztrófa. Lesz még rosszabb is akkor majd csokis lesz a gatyó :D
2011. jan. 31. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Kár volt ezt a témát előrehozni, már nem aktuális.
2011. márc. 27. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!