Merre voltak földrengések és milyen erősségüek?
Figyelt kérdés
Én oroszlányi vagyok! Itt 4.8-as volt!2011. jan. 29. 22:42
1/12 anonim válasza:
Csak ott volt földrengés. Azt érezték a fél országban. Arról, hogy az egyes országrészekben hányas erősségűnek lehetett érezni, arra nem térnek ki a híradók, tehát senki sem tud válaszolni a kérdésedre. Mindenesetre furcsa, hogy a családból nálunk csak apám érezte (zalaegerszegi 9. emeleti lakás).
2/12 anonim válasza:
Üdv!
Én zsámbéki vagyok. Itt is elég durva volt. Volt aki imbolygott. Én sajnos pont aludtam, de öcsém felkeltett, hogy keljek, mert lehet hogy menekülni kell. Nem tudni, hogy milyen erősségű volt nálunk, de a szekrények remegtek, és családtagjaim arról számoltak be, hogy látták; ahogy mozogtak a falak.
3/12 anonim válasza:
Fehérváron is lehetett érezni.... remélem nem lesz folytatás....
4/12 anonim válasza:
Szintén Orl.-i vagyok,nagyon durva volt!
5/12 anonim válasza:
Én is székesfehérvári vagyok és nagyon lehetett érezni itt a Budai úton, a 10.emeleten. Sosem éltünk még át ilyet(24éves vagyok) és eléggé megijedtünk. Fogtuk a kutyust, a pénztárcákat, telefonokat és irány le az utcára. Rengetegen lejöttek a lakásokból, mindenki figyelte, hogy nem e lesz folytatás.
6/12 anonim válasza:
Tatabányán szintén elégé jól érezhető volt és félelmetes is volt.
7/12 anonim válasza:
Oroszlány: Most volt itt egy utórengés!
8/12 anonim válasza:
Ami 3-as volt azaz erősödött!
9/12 A kérdező kommentje:
Hát nekem a tegnapi fel sem tűnt, pedig itt voltam a városban! 3-s és erősödött? Érdekes, az első 4.7-es volt!
2011. jan. 31. 10:52
10/12 anonim válasza:
A skála logaritmikus. Az ötös kb 30 szor erősebb, mint a 3-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!