Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen fényképezőket lehet...

Milyen fényképezőket lehet használni asztrofotóhoz?

Figyelt kérdés
Mertnekem egy linux van 10megapixel de az csak rendes hagyományos nincs rajta optika meg ilyenek. Most veszek távcsövet és bele akarom vetni magam a fotozásba csak amiket néztem gépeket 70k-tól a csillagos ég és az nekem nagyon drága
2011. jan. 22. 07:36
 1/3 anonim ***** válasza:
2011. jan. 22. 09:18
 2/3 A kérdező kommentje:
ismerem a honlapot csak a távcső még nincs meg amúgy onan rendeltem és nekem ez a kis gép van panasonic lumix dmc-tz4 ésnem tudom ez alkalmas-e asztrofotozásra már a hosszú exponálást megtaláltam de csak max 1 percig exponál de szerintem az bolygókhoz tökéletesen elég csak azt nem tudom h. fel lehet-e majd rögziteni mert tudom hogy komoly optikai felszerelés kell de nagyon jó lenne ez is felmene már az se rosz ha simán beleférne az okolár tartóba és akkor nem rezegne. Egyébként SkyWatcher luna 70/900 as távcső csak sajna még nem ismerem :)
2011. jan. 22. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából a legtöbben Canont használnak, bármely típusa megfelel, de a xxD(20D, 30Dstb sorozat a legjobb ár/érték arányban erre.
2011. jan. 22. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!