Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi igaz ebből a "hangdrogból"?

Mi igaz ebből a "hangdrogból"?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan, mint a valódi drog? Ha igen, függőséget is okoz? Vagy csak valami néphülyítés?
2011. jan. 18. 14:49
 1/8 anonim válasza:
miről is van itt szó?
2011. jan. 18. 14:58
 2/8 anonim válasza:
Én semmilyen hatást nem tapasztaltam, így első meghallgatás után le is töröltem. Kamu.
2011. jan. 18. 15:01
 3/8 anonim válasza:

Első: az I-doser nevű programról, amiben hangfájlokkal "módosítják az agyhullámokat".

Én kipróbáltam, nemcsak drogosak vannak, hanem hangulatkeltőek is, nekem azok beváltak. Fizikai függőséget meg nem okozhat, legalábbis semmiképpen nem úgy úgy, mint a valódi drogok.

2011. jan. 18. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
én csak bele-bele hallgatgattam, egyiket sem hallgattam végig, de szerintem nem képes olyan hatást produkálni, mint az igazi drog. egyébként meg valamilyen szinten hat, gondolom, mivel módosítja az agyhullámaidat.
2011. jan. 18. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát attól, hogy bele-belehallgastz, ne várj hatást. Ezt -amennyire számomra kiderült- úgy csinálják, hogy hanyatt fekve, becsukott szemmel, csak a zenére koncentrálva.
2011. jan. 18. 17:17
 6/8 anonim válasza:
Jó, zárt fülhallgató kell hozzá ami képes kiadni olyan frekvenciát amellyel elérhető a hatás. A környezetet kizárva kell hallgatni, nem egy percig, van, hogy 30 perc után jön el a hatás pl.: Felröhögsz teljesen váratlanul.
2011. jan. 24. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Nah nem kell bevenni az ilyet:

az agyi neurológiai (idegi) jelek frekvenciatartománya 1 ~ 15 Hz között mozog, a precíziós fejhallgatók minimum frekvenciája 20Hz.

2011. jan. 24. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Meg persze hallás közben a csiga receptorai jócskán átalakítják a jeleket aztán jön a hallásért felelős agyi rész ami már nem is biztos hogy kapcsolatban van a drogfüggésért felelős idegekkel.

Jah és a nagyon mély hangokat nem felhangosítani mert könnyen halláskárosodáshoz vezethetnek.

2011. jan. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!