Mi igaz ebből a "hangdrogból"?
Figyelt kérdés
Tényleg olyan, mint a valódi drog? Ha igen, függőséget is okoz? Vagy csak valami néphülyítés?2011. jan. 18. 14:49
2/8 anonim válasza:
Én semmilyen hatást nem tapasztaltam, így első meghallgatás után le is töröltem. Kamu.
3/8 anonim válasza:
Első: az I-doser nevű programról, amiben hangfájlokkal "módosítják az agyhullámokat".
Én kipróbáltam, nemcsak drogosak vannak, hanem hangulatkeltőek is, nekem azok beváltak. Fizikai függőséget meg nem okozhat, legalábbis semmiképpen nem úgy úgy, mint a valódi drogok.
4/8 anonim válasza:
én csak bele-bele hallgatgattam, egyiket sem hallgattam végig, de szerintem nem képes olyan hatást produkálni, mint az igazi drog. egyébként meg valamilyen szinten hat, gondolom, mivel módosítja az agyhullámaidat.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát attól, hogy bele-belehallgastz, ne várj hatást. Ezt -amennyire számomra kiderült- úgy csinálják, hogy hanyatt fekve, becsukott szemmel, csak a zenére koncentrálva.
2011. jan. 18. 17:17
6/8 anonim válasza:
Jó, zárt fülhallgató kell hozzá ami képes kiadni olyan frekvenciát amellyel elérhető a hatás. A környezetet kizárva kell hallgatni, nem egy percig, van, hogy 30 perc után jön el a hatás pl.: Felröhögsz teljesen váratlanul.
7/8 anonim válasza:
Nah nem kell bevenni az ilyet:
az agyi neurológiai (idegi) jelek frekvenciatartománya 1 ~ 15 Hz között mozog, a precíziós fejhallgatók minimum frekvenciája 20Hz.
8/8 anonim válasza:
Meg persze hallás közben a csiga receptorai jócskán átalakítják a jeleket aztán jön a hallásért felelős agyi rész ami már nem is biztos hogy kapcsolatban van a drogfüggésért felelős idegekkel.
Jah és a nagyon mély hangokat nem felhangosítani mert könnyen halláskárosodáshoz vezethetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!