Ma tényleg esett a hó?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 21:20
1/7 anonim válasza:
Nem, Ausztráliában biztos nem esett hó a mai napon.
Nálunk viszont így január 31 körül annyira elképzelhetetlennek tartod?
Igen esett, ha nem is sok és hosszú ideig, de az ország Nyugati részén volt. És esetleg még holnap is eshet hó, annak ellenére hogy már február 1 lesz.
2/7 anonim válasza:
Vác környékén esett kb fél órát, de kicsit meglátszik a földeken.
3/7 anonim válasza:
a hó nem, de a vérnyomásom az igen. Nézz időjárás jelentést, tudom ajánlani az idokep.hu-t.
4/7 A kérdező kommentje:
nem írtam, hogy muszáj válaszolni! egébként azért kérdeztem, mert ma úgy láttam hogy esett a hó, de elfelejtettem mostanra... bocs, hogy mertem kérdezni... le is pontozlak ezért titeket!
2009. jan. 31. 23:06
6/7 anonim válasza:
Ne gyerekeskedj már..
Igen esett. Pesten legalábbis.. még meg is maradt egy nagyonpici.
7/7 anonim válasza:
Az OK, hogy lepontozod azt aki valami hülyeséget ír, de azt miért, aki tényként közli hogy igen, ahol ő járt, ott esett a hó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!