Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hol van a meleg amit igértek?

Hol van a meleg amit igértek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:

a '15 fokkal melegebb lesz csütörtöktől" ?

Miskolc,meg lehet fagyni

sehol nincs a +15 fok

max a múltkori -17-hez képest

2011. jan. 6. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem egyszerre lesz 15 fokkal melegebb, hanem fokozatosan. Részletekre (meg úgy általában is) ajánlom az idokep.hu oldalt.

[link]

2011. jan. 6. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
A 15 fokkal melegebb lesz, nem ugyanaz, mint a 15 fok lesz. Ahhoz 30 fokkal kéne melegebbnek lennie...
2011. jan. 6. 15:42
 4/7 A kérdező kommentje:
A világ legjobb szakmája a meteorológus. Beszél, aztán vagy bejön, vagy nem. Aztán ha sokat téved, akkor kiáll a nyugati térre, ahol lehet Őt köpködni /mint Németh Lajos az egyik évben/. Egyébként az Ő új beszéd stilusa nem tünt fel? Állandóan ezen röhögünk. Már több bemondó is átvette. Ez trendi?
2011. jan. 6. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne így szapulni őket, az egyik legnehezebb munka az időjóslás, komoly matematika van mögötte, és jól fejlődő tudományág.

Értelemszerűen ha azt mondják, hogy ennyi és ennyi fok lesz, az azt jelenti hogy: a számításaink alapján. Csak hülyén nézne ki ha mindig hozzátennék. Vagy a végére írnának a hülyék miatt ilyen hivatalos szöveget, hogy kockázatok és mellékhatások tekintetében, meg hasonlók...

2011. jan. 6. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

A meleg front maga előtt tolja a hideget,ezért először átfog vonulni a hideg front,és utána jön a meleg.

Egyébként én is miskolci vagyok.

:)

2011. jan. 6. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem ígérték, hanem jósolták!
2011. jan. 7. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!