Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Küldenétek "érdekes" linkeket...

Küldenétek "érdekes" linkeket a meteorológiával kapcsolatban? (bármi lehet)

Figyelt kérdés
férjem szereti az ilyesmit és ezzel szeretnék kedveskedni neki!
2011. jan. 4. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez elég furán hangzik. Linkkel kedveskedni. Viszont mindenképpen jó cselekedet hogy kedveskedni próbálsz neki. Bár minden ember ilyen lenne... Nah de vissza a témára:

Amiért szerintem nehezen kapsz linkeket, az az, hogy a meteorológia egy igen tág fogalom, és kb. fogalmunk nincs, hogy azon belül mi érdekelné, illetve mennyire van otthon a témában.

Alapismereteket lehet az időképről tölteni, de úgy gondolom azokat ismerheti pl.:

[link]

Ha időjárással kapcsolatos képek érdeklik itt találhat magának (most nézem én is hogy van a napfogyatkozásról nem semmi szép kép):

[link]

Ez is egy érdkes dolog (számomra). Egy meteorológiai ballont engedtek szabadjára egy kamerával, és egy helymeghatározóval, és később, a kamera "útját" és az általa készített képeket közli a weblap. Még Gábormaci tette fel, nekem megtetszett, igen érdekes, de persze minden viszonylagos:

[link]

Remélem tudtam valamit segíteni.

2011. jan. 4. 23:10
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Itt szoktak érdekes linkek lenni..:)

2011. jan. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!