Esszé? Szükségem lenne témára Csillagászattal kapcsolatban
folytatas:
* amilyeneket csinalnak az obszervatoriumokban vagy epp a Hubble szeme. Es rengeteg dolgot nem hoznak nyilvanossagra, hogy milyen technikaval tudjak az arcodat tokeletesen lefotozni egy repulorol pl. De ha valami konkret, akkor a legerdekesebb dolog, a fekete lyukak. A talalt fekete lyukrol csak a hivatalos oldalon tudok rovid leirast
A feketelyukak nem szerencsések szerintem. Közvetlenül nem figyelhető meg egy sem, így -bár a tudásunk róluk nyílván bővült a 20 év alatt- elméleti megközelítésük lehetséges csak. Én egy korábban említett hozzászólással mindenképp egyetértek, miszerint a naprendszeren kívüli bolygók felfedezései, közvetlen megfigyelésük, és a velük kapcsolatos publikációk amik kiemelkedőek, ha az elmúlt 20 évre gondolunk. De nekem személy szerint, témaként maga a Hubble űrteleszkóp szimpatikusabb. Hálás téma, rengeteg felfedezés köthető hozzá, és nagyon sokat köszönhet a csillagászat neki. Sok információ fellelhető róla is, és az eredményeiről is.
Sok sikert az esszéhez!
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!