Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Kicsoda a brazil Erisberto...

Kicsoda a brazil Erisberto Saraiva Félix?

Figyelt kérdés

Kicsoda a brazil Erisberto Saraiva Félix, és mennyiben frappánsabb az ő alternatív kozmológiája, világelmélete, mint a hivatalosan gründolt? „Természetemnél fogva fizikusnak, tiszta meggyőződésből pedig filozófusnak tartom magam, emellett tervező vagyok, olyan gépek feltalálója, amelyek soha nem kerültek le a rajzasztalról, kutató, fizikaelméleti szakember, van egy filozófiai honlapom is, TUGIA címmel.” „Elméletem ötlete 16-17 éves koromban (1986-191987) merült fel bennem, de csak 31 éves koromban (2001) állt össze bennem, amikor végül 2005 közepén az interneten keresztül nyilvánosságra hoztam a világ számára. Azóta, az élet minden nehézsége ellenére, korrigáltam és javítottam. Tehát, a logikátlan és szürreális ötletek kozmikus óceánjával szemben, íme, amit a TUGIA logikája mond!” (A két idézett résznél többet nem lehet kihámozni az internetből az emberről.)

[link]

[link]

[link]

[link]

#fizikus #filozófus #kozmológia #világkép #Erisberto Saraiva Félix #kozmológiai elmélet
tegnap 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérjük áthelyezni az ezóba!
tegnap 04:03
 2/4 Mojjo ***** válasza:
100%

"Természetemnél fogva fizikusnak, tiszta meggyőződésből pedig filozófusnak tartom magam"

Én természetemnél fogva milliárdosnak tartom magam. De valamiért mindig kihajítanak a bankból, amikor ott ezt elmondom és fel akarom venni a milliárdjaim :(

tegnap 06:45
 3/4 A kérdező kommentje:

1: Határozottan nem ezó.

[link]

tegnap 14:41
 4/4 Mojjo ***** válasza:
100%

Csak egy újabb sufnizseni, aki feltalálta az igazi fizikát. Az ilyenekkel tele a padlás. Brazíliába sem kell menni, még Magyarországon is van belőlük jópár, meg valószínűleg minden országban, ahol van esély arra, hogy egy-egy ember annyira unatkozzon, hogy megpróbálja a kisujjából kiszopogatni a világ működésének pontos leírását.

Valóban nem ezó, a szó pontos értelmében, de az értelmetlen zöldségeket általában oda szokás gyűjteni itt a GYK-n. Jobb híján.

tegnap 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!