Kicsoda a brazil Erisberto Saraiva Félix?
Kicsoda a brazil Erisberto Saraiva Félix, és mennyiben frappánsabb az ő alternatív kozmológiája, világelmélete, mint a hivatalosan gründolt? „Természetemnél fogva fizikusnak, tiszta meggyőződésből pedig filozófusnak tartom magam, emellett tervező vagyok, olyan gépek feltalálója, amelyek soha nem kerültek le a rajzasztalról, kutató, fizikaelméleti szakember, van egy filozófiai honlapom is, TUGIA címmel.” „Elméletem ötlete 16-17 éves koromban (1986-191987) merült fel bennem, de csak 31 éves koromban (2001) állt össze bennem, amikor végül 2005 közepén az interneten keresztül nyilvánosságra hoztam a világ számára. Azóta, az élet minden nehézsége ellenére, korrigáltam és javítottam. Tehát, a logikátlan és szürreális ötletek kozmikus óceánjával szemben, íme, amit a TUGIA logikája mond!” (A két idézett résznél többet nem lehet kihámozni az internetből az emberről.)
"Természetemnél fogva fizikusnak, tiszta meggyőződésből pedig filozófusnak tartom magam"
Én természetemnél fogva milliárdosnak tartom magam. De valamiért mindig kihajítanak a bankból, amikor ott ezt elmondom és fel akarom venni a milliárdjaim :(
Csak egy újabb sufnizseni, aki feltalálta az igazi fizikát. Az ilyenekkel tele a padlás. Brazíliába sem kell menni, még Magyarországon is van belőlük jópár, meg valószínűleg minden országban, ahol van esély arra, hogy egy-egy ember annyira unatkozzon, hogy megpróbálja a kisujjából kiszopogatni a világ működésének pontos leírását.
Valóban nem ezó, a szó pontos értelmében, de az értelmetlen zöldségeket általában oda szokás gyűjteni itt a GYK-n. Jobb híján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!