Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A Google Marson találtam egy...

A Google Marson találtam egy embert, ez nem a sokak által ismert Mars arc. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Itt a fénykép róla: [link]

De aki szeretné, itt "élőben" is megnézheti: [link]

Lehet csak véletlen természeti képződmény, és én látok benne embert, de akkor is nagyon érdekesnek találom.

nov. 22. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy te voltál túl részeg, mikor megtaláltad, vagy én vagyok túl fáradt, de én ott semmi ember formájút nem látok. :D
nov. 22. 20:41
 2/9 krwkco ***** válasza:
100%

"A Google Marson találtam egy embert, ez nem a sokak által ismert Mars arc."

Ez egy szamár, aminek a fejéből kinőtt egy koponya. Lehet, hogy ilyenek voltak a marslakók mielőtt kihaltak.

nov. 22. 21:00
 3/9 Mojjo ***** válasza:
100%
Legalább karikázd be, mire gondolsz. Már kinéztem a szemem, de nem jövök rá. Mondjuk az emberi agy zseniálisan jó abban, hogy mintázatokat találjon ott is, ahol nincs.
nov. 22. 21:01
 4/9 Psycho ***** válasza:
100%
Találtál egy pareidoliát
nov. 22. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez inkább tűnik rövidcsőrű madár fejének, bár ha balról jobbra nézem erős képzelőerővel tényleg bele lehet látni egy koboldfülű, csapott állú, nagy szemű emberi fejet.
nov. 22. 22:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Én ezt láttam benne, körbe rajzoltam: [link]
nov. 23. 07:59
 7/9 Mojjo ***** válasza:
100%
@6: Utoljára a Powerpuff girls-ben láttam ilyen fej/test méretarányokat. De ott legalább nem szenvedtek mellé nyílt koponyatörést.
nov. 23. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Már megnézték más nézetből is, és onnan semennyire sem hasonlít.
nov. 23. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem inkább egy osteoporosisos aszott fejű dzsinnek tűnik:

[link]

tegnapelőtt 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!