A Google Marson találtam egy embert, ez nem a sokak által ismert Mars arc. Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Itt a fénykép róla: [link]
De aki szeretné, itt "élőben" is megnézheti: [link]
Lehet csak véletlen természeti képződmény, és én látok benne embert, de akkor is nagyon érdekesnek találom.
nov. 22. 20:38
1/9 anonim válasza:
Vagy te voltál túl részeg, mikor megtaláltad, vagy én vagyok túl fáradt, de én ott semmi ember formájút nem látok. :D
2/9 krwkco válasza:
"A Google Marson találtam egy embert, ez nem a sokak által ismert Mars arc."
Ez egy szamár, aminek a fejéből kinőtt egy koponya. Lehet, hogy ilyenek voltak a marslakók mielőtt kihaltak.
3/9 Mojjo válasza:
Legalább karikázd be, mire gondolsz. Már kinéztem a szemem, de nem jövök rá. Mondjuk az emberi agy zseniálisan jó abban, hogy mintázatokat találjon ott is, ahol nincs.
5/9 anonim válasza:
Nekem ez inkább tűnik rövidcsőrű madár fejének, bár ha balról jobbra nézem erős képzelőerővel tényleg bele lehet látni egy koboldfülű, csapott állú, nagy szemű emberi fejet.
7/9 Mojjo válasza:
@6: Utoljára a Powerpuff girls-ben láttam ilyen fej/test méretarányokat. De ott legalább nem szenvedtek mellé nyílt koponyatörést.
8/9 anonim válasza:
Már megnézték más nézetből is, és onnan semennyire sem hasonlít.
9/9 anonim válasza:
Nekem inkább egy osteoporosisos aszott fejű dzsinnek tűnik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!