Ki hogyan bírja ezt a fagyosabb időjárást? Mivel védekeztek ellene a lakásotokban? Mennyire érzitek meg a tagjaitokban a szabad ég alatt a csontig hatoló hideget?
Figyelt kérdés
Családtagjaitok, vagy bárki más rokon, ismerős, barát, szomszéd, volt osztálytárs, kolléga, főnök mit mondanak? Háziállataitok hogyan bírják?#talajmenti fagy #téliesedő időjárás
ma 19:31
1/13 anonim válasza:
Atyaeg. Még sose éltünk át ilyet eddig. Most van először hideg. Még nem tudok ezekre válaszolni.
2/13 anonim válasza:
Én jól bírom. Fűtéssel oldom meg bent, kint meg kabáttal. De érdekel még más kreatív ötlet is.
3/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha kissé félreérthető volt a megfogalmazásom.
Nyilván az idei hideg időjárásra vonatkozik. Az elmúlt téli időszak már jó régen volt, kb. közel 1 éve. Kivételesen február hónapban is meleg volt az idén, ahogy visszaemlékszem az év elejére.
Tehát, ki hogyan érzi magát, a korábbi elviselhető (pl. október közepi) hűvösebb időjáráshoz képest?
ma 19:44
4/13 anonim válasza:
Jól. Imádom a telet, a hideget. A nyarakat gyűlölöm. Alig vártam hogy ilyen idő legyen. Szeretem a téli sportokat, szeretek kint levelet gereblyezni, utána bemenni a meleg lakásba.
5/13 anonim válasza:
Fűtűnk, és nem dátumot nézem öltözködéskor, hanem az aktuális időjárást.
6/13 A kérdező kommentje:
Szívderítő érzés ilyen vidám hangvételű válaszokat olvasni, mint a 2-es vagy a 4-es.
Jöhetnek még válaszok! :)
ma 19:49
7/13 anonim válasza:
Én mentálisan erős vagyok és elhitetem magammal, hogy nyár van...
A hit fejben dől el...
9/13 Justinianus válasza:
Mert hol volt fagyos időjárás, meg csontig hatoló hideg???
10/13 anonim válasza:
Kérdező - gratulálok, hogy 16 évesen megérted életed második telét! Fagyos hónapok jönnek - ezért kitartás - még ezt is túl lehet élni...
🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!