Pontosan hol helyezkedik el a tobozmirigy? Hogyan tudjuk kívülről meghatározni az elhelyezkedését?
Sok ábrázolást megnéztem, rajzokat, fényképet, 3D animációt, videót. Van nálam egy anatómia atlaszt, abban benne sincs.
Úgy látom, hogy máshol ábrázolják a különböző képeken. Fogalmazd meg légy szíves, hogy pl a füllel egy vonalban, azonos magasságban, fül mögött, fül felett van vagy hol?!
És kb az agy közepénél vagy hátrébb?
Nagyon köszönöm előre is!
"Tobozmirigy elhelyezkedése az agyban pirossal jelölve."
#1. Ezt is láttam. Kérlek, szavakkal írjátok le, hátha nektek jobb a térlátásotok és úgy jobban megérteném.
"Fogalmazd meg légy szíves, hogy pl a füllel egy vonalban, azonos magasságban, fül mögött, fül felett van vagy hol?!
És kb az agy közepénél vagy hátrébb?"
Az agy formáját tekintve a közepe kifejezést nem tudom értelmezni.
Sok rossz kép van tényleg.
Egy jó szóbeli támpontot tudok: ahol azt írja, hogy a középagy köztiagy határán. Tehát azok a képek a jók, amik hátrábbra rajzolják.
A hallójárat jó támpont lehet, szerintem egy picit feljebb és hátrébb van tőle. Olyan 1-2 cm- rel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!