Ítéletidő pusztít Spanyolországban Európát ennyire
sújtja ez a szélsőséges időjárás?
Mondjuk a tudományok rovattól azért nem esnék hasra. De nem mindegyik újságíró fordít félre, azóta több olyan riportot láttam ami pontos. Mindenesetre aki csak azért mert fél a közvéleménytől, nem meri azt mondani hogy klímaváltozás van, az a legalja.
nov. 4. 15:52
22/30 A kérdező kommentje:
19es, Te miről beszélsz? Itt aki összezagyvál hülyeségeket az pont hogy te vagy, mert kiforgatod azok szavait akik igazat írnak a klímaváltozásról..
"a nyári napsugárzás egyébként hasonlóan erős volt régen is"
13-ka Szerintem Te 1990 után születtél.Vagy nem érzékelsz bizonyos dolgokat.
Annak a kollégának van itt nagyon igaza, aki azt mondta,hogy a természet most rúg vissza.Te, széles látókörű 13-as,ilyen rablógazdálkodás,háborús pusztítás,környezetrombolás,környezetszennyezés,pazarlás, népességrobbanással együtt járó környezetterhelés amit az emberiség az utóbbi 100 évben csinált,ezek után ne lenne perzselő UV sugárzás,meg összezavarodott megvadult időjárás,valamint általános lepusztulás.2050 -re a föld lakossága valószínű megfeleződik,-az Akadémia professzorától az info. Addig is kellemes karácsonyt.
nov. 10. 22:30
24/30 A kérdező kommentje:
Ezeknek mondhatod, olyan mintha a falhoz beszélnél, a felfogásúk az éghajlatváltozásról meg a hozzáértésük annyi mint egy marék lepkefing... :D
A szemünk előtt az oktatási rendszer kudarca. Amikor az ostoba ember váltig hiszi magáról, hogy ért hozzá, mindenki más pedig hülye. Miközben olyan alap dolgok nincsenek meg neki, hogy a tudomány megfigyeléseken és méréseken, és az ezekből levont logikus következtetéseken alapszik. Összeolvas mindenfélét, mert olvasni még nagyjából megtanították, de hiteles információt gyűjteni és azt rendszerbe illeszteni, megalapozott ok-okozati kapcsolatot felfedezni, valamint értelmes konklúziókra jutni már nem. Ha valamiben arra jut, mint a tudományos álláspont, az leginkább véletlen és szerencse, mert semmivel sincs mögötte több logikus gondolkodás, mint a klímatagadók agymenéseiben.
nov. 11. 11:49
26/30 A kérdező kommentje:
Neked milyen hiteles információ kellene még? Nem elég az ha a saját bőrén tapasztalja az ember? Te próbálod magadat okosnak beállítani, holott nem vagy az, te ugyanolyan klímatagadó lehetsz, mert aki ilyen természeti katasztrófák és, hőségek, szárazság, után sem ismeri el a helyzet súlyosságát, az egy aljadék..
#26 Belépő szint:
[link]
[link]
[link]
Látsz olyat leírva, hogy ezt meg ezt érzem a bőrömön, vagy hogy erre és erre emlékszek vissza gyerek koromból? Nem, mert az emberi hőérzékelés szubjektív és pontatlan, ahogy az emberi emlékezés is. Amelyik szakember ilyenre hivatkozna, azt többé semelyik kollégája nem venné komolyan, vissza is adhatná a diplomáját.
Nem vagyok klímaváltozás-tagadó. Bolygónk sok pontján a klíma gyors ütemű változást mutat, melyeket nagyon nagy valószínűséggel nagyrészt az emberi tevékenység okozott. Ez a tudomány jelenlegi álláspontja. De nem azzal van alátámasztva, hogy nézd meg, kimegyek nyáron délben és szétég a bőröm, hanem objektív, műszeres mérések és megfigyelések tömkelegével.
nov. 11. 14:08
Szegény oktatási rendszer elég vacak, de akármilyen tiptop is lenne, a hülyeséggel nehéz harcolni, az meg terjed. Iszonyú sok a mentális beteg az országban, és ők leginkább ebben élik ki magukat hogy mások felett állónak érzik magukat, és addig lesznek különleges felébredettek, míg már tényleg senki nem lesz akinek pattoghatnak. Mert már mindenkit megfertőznek. És rohamléptekben terjesztik a klímaváltozás tagadást, és a többi borzalmat, amiben lehet hogy némelyikben van vagy 1 % igazságtartalom, és érdekesnek mondható elméletek, de őket nem az érdekli mi hogy van. Á, dehogy. Csak az hogy ők fel vannak "ébredve", és nagynak képzelhetik magukat. Amúgy a tárgy lényegtelen nekik. Csak az számít hogy ŐK különlegesek legyenek.
nov. 12. 22:09
27 statisztika lesz a te barátod, ha beveszi a gyomrod hogy bukik a világképed egy része. Ez a gond az ilyenekkel. Én pl bármelyik hiedelmemet vagy világképemet pár perc alatt és örömmel beáldozom ha kiderül hogy nem igaz, mivel nekem nem lelki szükségletem hogy hu de jobb legyek meg nincsen istenkomplexusom, meg nem is úgy érdekel hogy ki a jobb, csak mint érdekesség érdekel hogy van. Az érdekel, hogy mi hogy van. És az összes logikai érzékem és tapasztalatom azt mutatja hogy igen fura motivációik vannak ezeknek a "felébredetteknek".
nov. 12. 22:14
Biztos a háttérhatalom szervezte ezt is.....
nov. 13. 16:36
Kapcsolódó kérdések: