Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Nem igazságtalan hogyha meg...

Nem igazságtalan hogyha meg akarunk valamit melegíteni az pár percen akár másodpercen belül megoldható de ha le akarunk hűteni pl egy sört az 40p is lehet. Vagy van valami praktika erre?

Figyelt kérdés

szept. 4. 18:48
1 2
 11/18 UlfOrmson ***** válasza:
100%

#8: csak személyeskedni tudsz? esetleg linkeld már azt a tanulmányt, ami

A) alátámasztja ezt a -150 C-os hideget

B) és egy olyat is, ami alátámasztja, hogy egy mamut méretű élőlény -150 C-on csonttá fagy másodpercek alatt

(lehetőleg nemzetközileg jegyzett peer review folyóirat legyen és ne Hihetetlen, UFO-magazin és világtitkai szinvonal legyen)

szept. 6. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

Ami biztos: csonttá fagyott nagyon rövid idő alatt. Ez látszik a keletkezett jégkristályokon. Nem mentek tönkre a szervei.

Ami tipp: egy ilyen szélfuvallat okozhatta. Mivel más módon nem igazán mehetett végbe.

szept. 6. 10:51
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
inkább vízbe eshetett az a mamut, vagy valami lavina temette be, verte agyon és ott jegelődhetett
szept. 7. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem, ez így biztos nem működik.

Eleve sok ilyen mamut volt, nem csak egy. A másik, amit írtam, és úgy látom, nem érted:NEM AKÁRHOGY fagyott meg!

De pontozd csak le nyugodtan, akkor majd biztos igazad lesz.

szept. 7. 12:35
 15/18 Mojjo ***** válasza:
@8,12,14: Van erről valami hitelesebb forrásod? (Ahogy a 11-ben már kérték.)
szept. 7. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:
36%

Ezt valami régebbi tudósításban olvastam, jó pár éve. Sajnos nem tudom visszakeresni. Nyilván valahol utána lehet nézni - de csak azért, hogy aztán azt is lepontozzák, nem fogok keresgélni.

Legyen nektek elég, hogy keresés helyett ezt is lepontozzátok majd, akkor mindent megtettetek, amit kell.

szept. 7. 12:55
 17/18 Mojjo ***** válasza:
100%
@16: Egyszer sem pontoztalak le. Viszont szívesen olvastam volna a témáról. Ha lesz kis feles időm, lehet utánakeresek, hogy mit lehet találni a neten erről.
szept. 7. 14:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Véletlen kizártad a macskát éjszakára a hidegre? Most gyorsan fel akarod melegíteni?

Nem biztos hogy a mikróban 1 perc jó ötlet erre. De az tuti hogy utána többé nem kaparja össze az ajtódat.

szept. 14. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!