Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az időképen milyen gyakran...

Az időképen milyen gyakran frissülnek azok az adatok amiket a felhasználóiktól kapnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, úgy tudom, hogy a hömérséklet adatoknál, és még nem tudom milyen adatoknál a felhasználóikra is támaszkodnak. Ezek rendszeresen frissülnek, ugyan úgy mint az időkép saját müszeres mérései? Tehát pl XY beküldi, hogy Békéscsabán mondjuk 20 fok van este. Akkor ez az adat órák múlva is 20 fok lesz, vagy ezek is frissülnek? Vagy pl az android kliensbe van olyan, hogy hol milyen idő van esik e stb. Nyilván órákig nem esik mondjuk az eső. Szóval az ilyen a saját felhasználóik által beküldött adatok is frissülnek? köszi
júl. 23. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem támaszkodnak a felhasználókra. Az Időképen belül az időkép fül az, ahova égképet küldhetsz be, ez folyamatosan frissül, de vagy 2 órán át kint lehet, tehát nem reális képet alkot.
júl. 23. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a kliensbe van olyan, hogy MO pillanatnyi időjárása, ha nyomkodom a felhőket stb ki irja a felhasználó nevét aki beküldte az adott helyhez az adatokat. Ilyesmikre gondoltam. (hogy meddig van kinn).
júl. 23. 18:14
 3/4 A nagy Levin ***** válasza:

Minden térképnél ki van írva, hogy mennyi időnként frissül.

A grafikonoknál pedig felül ki van írva, hogy mikor frissült utoljára.

júl. 23. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia ez a rész akkor frissül mikor androidon bekapcsolom, általába mindig az aktuális időt irja, tehát éppen amennyi idő van a telefonon.
júl. 24. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!