Július 13-án jön minden idők legnagyobb melege. Abszolút melegrekord meg fog dőlni. Lehetnek fennakadások az infrastuktúrában, áramszolgáltatásban vagy egyéb helyeken?
"Július 13-án jön minden idők legnagyobb melege."
Az előrejelzés 1-2 °C-al hidegebbet jósol, mint az aznapi melegrekord, nemhogy a mindenkori melegrekordnál.
#5 Nem tudom te mit nézel, 38 fokot jósol Mezőtúrra, 39 fokos maximummal. Az időkép szintén 38 fokot jósol. 15km-re lakok onnan, ide is 38 fokot jósol.
Sehol semmilyen 42 fokról nincs szó, 43-44-ről meg főleg nincsen, mert azt már csak te találtad ki. Bár szerintem a 42-t is...
"#5 Nem tudom te mit nézel"
ECMWF. De ezt leírtam, nem tudtad elolvasni?
#9 Annyira szeretném tudni, hogy mit hallucinálsz. Én egyiken sem látok 41, meg 42 fokot.
Tehát összegezzük:
1. Azt írod, hogy 43-44 fok is lehet.
2. Bár nem tudom ez hogyan jött ki, hiszen amit írtál, aszerint csak 42 lesz. Bár én csak 39-et látok ott.
3. Aztán dobtál két linket, ami szerint az egyik csak 41-et ír, de igazából az is csak 40-et.
4. Tehát, az egyik oldal 39-et ír, a másik 40-et, de szerinted 41-et, korábban meg volt az 42 is és ez akár még 43-44-hez is vezethet.
Nagyon erős cuccot szívsz, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!