Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Melyik erősebb egy medve vagy...

Melyik erősebb egy medve vagy egy tigris?

Figyelt kérdés

Nyilván nem a 600kilos medve fajtars gondolok hanem pl egy 300kg tigris mrg egy 300kg medve összecsapasara.

Illetve puszta kezzel egy 130kilós testépítő mint ronnie coleman meg tudna verni egy kifejlett tigrist? Illetve tyson akart harcolni egy tigrissel, mennyi esélye lett volna az állatnak?

2024. jún. 7. 00:08
1 2
 11/17 nb2019 ***** válasza:
66%
Kérdező! Azt is írta az első, hogy a medve nem tudta hova fusson, ezért az edzője bedobta a törölközőt. Ha addig nem is, ezen a ponton már rájöhetnél hogy mennyire vedd komolyan azt a választ. :)
2024. jún. 8. 21:42
 12/17 gago77 ***** válasza:

300kg medve vs 300 Kg tigris esetén nem lenne küzdelem. A tigris fél perc alatt kivégezné a macit, lehet h hamarabb.

1-es hülyeségeket ír, egy egészséges medvét (ha ő is tudja, hogy most fight van!) ember a büdös életben nem győzne le puszta kézzel. Még egy micimackó is elagyabugyálná Ronnie Coleman-t. Csak annyit mondok, ne támadjon meg téged (meg mást se) egy begőzölt házikandúr, mert pórul jársz! (volt ilyen a rokonságomban, nem hittem el mit csinált a cica a gazdájával!)

10-es is tévedésben él. Vannak fiatal medvék és kifeljett szibériai tigrisek. Esélytelen hogy ilyen küzdelmet a medve nyerjen! A tigris rugalmassága, reflexei, mozgástartománya mind mind messze a medvéé felett vannak.

aug. 2. 08:47
 13/17 gago77 ***** válasza:
Ja, igen a házikandúrost a Tyson vs tigris felvetésre írtam. Tyson veszélyes boxoló volt, de ha ilyet mondott valszeg nem gondolta komolyan, v addigra valami kattanása volt.
aug. 2. 08:49
 14/17 gago77 ***** válasza:

"a gorillának nincs természetes fegyvere mint pl. karmok, így a tigris “veszélyesebb” a gorillánál."

Láttad te már milyen szemfogai vannak egy gorillának?? Az embernek esélye nem lenne a gorilla ellen, a gorillának a medve ellen, a medvének meg a tigris ellen. Persze kifejlett, tapasztalt egyedek esetén. Az embernek még karddal sem volt sok esélye az állatok ellen (lsd római gladiátorok korában)!

aug. 2. 08:55
 15/17 Thunderfairy ***** válasza:
22%

Én láttam neten olyat hogy Tigris vs Medve. A medve el tudta zavarni a tigrist. Körübelűl egy erő szinten voltak. A medve a bocsát védte. Egy ajakos medve, tehát kistermetű. Ezek után ne a tigrist mondjátok gyöztesnek reális súlycsoportos küzdelembe. Köszöntem.

Ember vs Tigris / medve. Emberűnk gyorsan feldobja a bakancsot. Már egy sima farkas mennyire veszélyes egymagába is. Akkor egy medve vagy egy tigris szerinted???

aug. 5. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Az egyedi eset volt. Én meg olyat láttam, hogy a 25kilós rozsomák a szarvastetem mellől elkergette a grizzlyt.

Ha egy állat nem éhes, nem fog kockáztatni egy sérülést.

aug. 6. 09:09
 17/17 gago77 ***** válasza:
16-nál a pont. Ha az tigris elég éhes lett volna, akkor bajban lett volna az az anyamedve. Az is igaz, hogy az anyaállatok erőn felül küzdenek, mikor a kölyküket védik.
aug. 7. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!