Január már ilyen fagyos marad?
Előrejelzések szerint jövő héten még lesznek fagyos napok és éjjel röpködő mínuszok előfordulnak még, kivéve a hét második felét leszámítva. Akkor néhány napos, átmeneti kisebb enyhülés várható, de hétvégére megint ilyen -10°C körüli értékeket prognosztizálnak.
Van esély arra, hogy februárban már enyhébb, tavasziasabb légtömegek árasszák el ezt az országot? A január már ilyen marad úgy néz ki.
Néhány napon belül már enyhülni fog.
Amúgy minek ilyen hülyeségeket kérdezni?
Megvan rá az esély, ha Szibéria felől jön hideg légáramlat. Volt már március, áprilisban is hó és fagy. A hosszútávú időjárás kiszámíthatatlan. A meteorológusok nem látnak ennyire előre, de megtörténhet. Azonban úgy tudom, hogy meglehetősen enyhe ez a tél, bár ebből nem lehet messzemenő következtetést levonni, mert ebből nem lehet amarra következtetni.
Hasznos volt a kérdés számomra. Én személy szerint köszönöm, hogy feltetted, mert ezáltal magamnak is megválaszoltam ezt a kérdést!
1-es, Nincsen helyed itt a Tudományok kategóriában. Ez nem neked való téma. Természetesen jelentettem a hozzászólásodat a moderátoroknak. Sok más kérdéssel ellentétben ez értelmes kérdés, gyakorlati haszna lehet. Aki ezt nem látja, az nem tudományos beállítottságú, így annak helye sincs ebben a kategóriában, ami a logikára épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!