Mihez kell érteniük egy expedicíó tagjainak? Ha valaki “felfedező” expedicíóra megy pl Afrikába?
Manapság katonai magáncég végzi az őrzést. Zsoldosok. A szállítást is ők intézik.
Ezek emberei szoktak tartani képzést, ahol megtanítanak dolgokat, pl. hogy öltözz, alap szavak, helyi nyelveken, elsősegély, GPS kezelése, ...
A többi meg ugye, ami miatt oda mész. Azt neked kell tudni, hogy mi a cél, vadászat, ásatás,...
Próbáltam neked nézni valami videót, de keress rá, ha érdekel. Itt van egy és érdemes lehet átléptetni legalább és látni fogsz benne dolgokat. Például a hegymászós résznél... na így te szerintem be nem kötöd magadat. Ha laikusként valaki a kötelet csak a derekára köti és zuhan egyet, akkor a test mondjuk 70 kg-os és méteres esésétől akkor erő kerül a derékre, hogy súlyosan sérülnek a belső szervek. Na ilyen dolgokból van bőven... Meg a helyi idegenvezető beszél legalább egy helyi nyelvet is. Most hirtelen csak ezt a videót találtam, de biztosan van még a Youtbeon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!