Mennyire káros a csillagszóró porladva?
Rokonoknál voltunk, az egyik gyerek bontotta a zacskóból, lényeg, hogy rosszul szakadt, ki is borította, törött, porladt darabok szóródtak szét, mintha vki ráállt volna a zacskóra es eltöredezettt volna. De ez nem elég, a kicsik már tapogatták, én szóltam a szülőknek, készültem vizes ronggyal de addigra mar az egyik kicsi könyékig a szájában, tuti került a kezéről bele.
Plusz ott van szétszóródva minden
Tudom en kicsit jobban aggódok, mint az átlag, ők azt mondták semmi gond, nagyját felszedték, én porszívózni akartam volna a szőnyeget, de nem engedték. Nyilván nem otthon vagyok, nem kotnyeleskedhetek bele. Kérdés káros-e? ( Elméleti csak, hisz mar mindegy)
#6 ezt olvastam en is, azért is írtam ki a kérdést, mert a barium nitrát ijesztett meg. Ha ott a szőnyegről beszipákolják se gond? Mert holnap az en gyerekeim mennének.
Az az 5 nagy csillagszóró nagy része sztem 1/3a szét volt porladva. Lehet valaki megtörte vagy memtudom.
Remélem azért nem káros annyira, hisz töredezettseg bárhol megtörténhet,puha papirba csomagolva
Igen? Mert attól, hogy elolvasom mêg nem értem. Hisz nem vágom a kémiai reakciókat, meg az anyagokat sem.
Gyerekkoromban vágni lehetett a füstöt otthon amikor égették a szüleim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!