Elő tudunk allitani vizet?
Ami iható.
Nem ugy ertve,hogy van vizunk es azt megszurjuk, hanem konkretan vizet eloallitani.
"Ezenkívül az űrutazást is meg lehet nézni, hogy ott ők mennyire haladtak előre a vizeletből iható víz előállítása téren."
Elég sokat. Az ISS-en nagyrészt újrahasznosítják a vizeletben levő vizet.
11-es! Minden mellékíztől mentes változatot tudnak elérni?
(10-es vagyok.)
Sosem próbáltam. :D (De gondolom, igen.)
#14 - bármilyen jobban képzett vegyésztechnológus létre tud hozni ilyen berendezést a kívánalmak szerint.
Sok "hétköznapi ember" lassan már a vízszámláját se tudja kényelmesen befizetni, úgyhogy az nehezen értelmezhető, hogy mi a számára az "elérhető technológia".
Nem is úgy értettem 15-ös, bár az is meggyőződésen alapulna. :) Hallomás alapján is meg lehet győződni. Elsősorban így értettem.
"elérhető technológia" alatt azt értettem, hogy az interneten valahol megtalálható.
Köszönöm a válaszod 16-os! Akkor ezek szerint rendelkezésre áll szitne bárki számára az információ, csak helyesen kell keresni. (Egyenlőre csak érdekesség miatt kérdeztem.)
Desztillációval szinte mindent ki lehet szedni a vízből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!