Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Plazmagömböt hol lehet venni?

Plazmagömböt hol lehet venni?

Figyelt kérdés
Budapesti vagyok és sehol nem találok:S Hol tudnék venni? Internetről nem szeretnék rendelni.
2010. okt. 20. 20:09
 1/3 anonim válasza:
asszem ilyen helyeken hogy KIKA meg Praktiker szokott lenni ha arra az üveggömbre gondolsz amiben mennek az elktromos szálak ás ha oda teszed az ujjad akkor egy helyen összpontosulnak.
2010. okt. 20. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
annyit jó ha tudsz, hogy 1 éven belül elillan a gáz. Haver 8K-ért vett anno, kiszállt belőle fél év alatt. Viszacseréltette, kapott újat, abbólis kiszállt a gáz. Én nem javaslom.
2010. okt. 20. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Wesselényi és a Király utcában levő műszaki bazárokban is szokott lenni egész olcsón.

Bár én már 3 éve jártam ott akkor 6 ezerért volt a kirakatban egy 30 centi átmérőjű..

2010. okt. 20. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!