Mondanátok valami ötletet, hogy miről csinálhatnék biológiai kutatást? Nincs semmi ötletem és lehet ezen az órán kell beküldeni a tervet.
Különböző fém sók, hatása bab/egyéb növények csírázására és fejlődésére. Egyszerű érdekes és viszonylag gyors eredményt hoz. Sok fém sót viszonylag könnyen be lehet szerezni, mint például vas, magnézium, nátrium, kálium, mangán, réz szulfátokat. A legtöbbet gazdaboltokban lehet venni vagy netről könnyen beszerezhetőek.
Vagy különböző műtrágyák hatása az algásodásra.
"hörcsög vagy kutya vagy macska"
Úgy érted, hogy a kutatási terv és a kitűzött cél az lenne, hogy állapítsuk meg a kutatás alanyáról, hogy hörcsög vagy kutya vagy macska? :-)
" Én a kutyámon vizsgáltam. hogy mennyi kutyakaját tud megenni"
Az nem kegyetlenség a kutyával szemben?
A ragadozók ritkán ejtenek zsákmányt, ezért bennük van az ösztön, hogy egyenek minél többet. De a vadat tépni kell, szaggaani, rágni. És ebben akkor is elfáradnak, ha még bőven van belőle. Viszont a kutyakaja tömény élelem, amit csak habzsolni kell.
A kutyád nem ette betegre magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!