A bárium perklorát az legális és hogy lehet e külföldről rendelni?
Figyelt kérdés
ammónium perklorátot szeretnék vele készíteni2023. szept. 9. 07:32
1/2 anonim válasza:
Tutira nem - viszont vannak sokkal könnyebben elkészíthető anyagok az amatőr pukkantástechnikához!
2/2 anonim válasza:
Fogalmam sincs hol láttál ilyesmit de milyen alapon vagy alapokon ne lenne legális? Egzotikusabb perklorátokat mint amit írsz én csak analitikai célra találtam grammos kiszerelésekben megfizethetetlen áron. Egy témában szakértő mutasson fel valamit hogy miért mondja amit. Én bárium klorátot vettem legálisan pár éve 4000Ft (Magyar HUF) 250g körüli áron van most. Abból biztos hogy nem tudsz ilyesmit készíteni. Petárdába raktam hihetetlen erős és érzékeny. Azt tudom vannak bizonyos klorátok és perklorátok amikre bizonyos formában vannak korlátozások míg másokra vagy éppen más koncentrációban nem. Kálium klorátot és perklorátot akartam akkoriban venni amit nem kaptam meg de később vízzel felöntve már igen. Az utóbbival nem volt semmi stabilitási, érzékenységi gondom eddig. Ammónium perklorátot régebben mások elmondásai szerint árultak 500g 1kg és 5kg kiszerelésben de én sose vettem. 1 literes 70% tömény perklórsavat régebben láttam 60.000Ft körül nem tudom már hol de uniós ország és túl sok pénz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!