Van olyan ország, aminek a létezéséről sokáig nem tudtál, aztán valahogy szembesültél vele, hogy ilyen is van?
Figyelt kérdés
Az is érdekel, honnan tudtad meg.2023. aug. 15. 13:33
1/5 anonim válasza:
Feröer-szigetek. Amikor pár éve a Magyar vállogatottal volt meccs, de igazán amikor most a Fradi kikapott egy onnan származó csapattól.
2/5 anonim válasza:
Feröer-szigetek egyébként politikailag nem külön ország, hanem Dániához tartozik.
4/5 anonim válasza:
Lesotho
Önálló királyság a Dél-afrikai Köztársaság területén belül.
Az ottani gyerekeknek könnyű megtanulni a szomszédos országokat, mert csak egy van. :D
Alternatív történelmes térképet csináltam, aminek az elején a jelenlegi politikai térkép volt az alapja. Aztán mire befejeztem Európát s Afrikát, rájöttem, hogy ez nem lesz így jó, s vettem a történelmi térképeket és a leginkább használt nyelvek térképét.
5/5 anonim válasza:
Van bőven. Felsorolni nem tudom, mert nem jeleztem meg őket. Nemrégiben a wikipedián láttam egy rangsorolt listát a várható életkorról. Itt van, lehet bogarászni:
Nyilván ez előtt is voltak meglepetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!