A lazuritban 8 nátrium, és 8 kálcium atom van?
Figyelt kérdés
A képlete:
(Na,Ca)8(SO4,Cl,S)2(AlSiO4)6
Másképp nem tudtam bemasolni.
2023. aug. 7. 14:11
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de engem is érdekelne a válasz.
3/8 anonim válasza:
Ha az általad megadott összegképlet hibátlan, akkor nyilvánvalóan igen. Menj el egy könyvtárba és ellenőrizd a tudományos szakirodalomból, ha annyira fontos számodra ez az információ!
5/8 anonim válasza:
#4 (17:13) - a kókuszreszelékkel készült csokis süteményeket szeretem, a levéért nem vagyok oda - de ami fontosabb, nem vagyok digitális analfabéta és tudom használni az internetet is:
6/8 anonim válasza:
Egészségedre.
Bounty csokit akkor kedveled?
7/8 anonim válasza:
#6 - abban nem jók az arányok. Gyenge minőségű a csokija és túl sok a kókusztöltet hozzá. Én a csokiba, és utána kókuszba hempergetett lágy piskótarudakat kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!