Mennyire megbízható forrás a Hihetetlen magazin?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet neki hinni?#hihetetlen #megbízható információ
2023. júl. 20. 21:54
1/5 anonim válasza:
Akkor szoktam nézni, amikor sci-fi mesére vágyom. Nézdd, nekik minél olcsóbban ki kell tölteni a műsoridőt, mindenféle legendát összeszednek és igényesen felszolgálják.
Lehet, hogy vannak benne szavak és mondatrészek, amik önmagukban talán igazak, csak kontextusukban nem.
2/5 Kólauborkával válasza:
Hát komolyan csak azt a részt venném belőle, hogy: “Hihetetlen Magazin”.
Ezt teljes mértékben hozza, mert egy szóval sem állítja, hogy igazság ami benne van.
3/5 anonim válasza:
Néztem egy friss részt, ami az elme manipulációról szólt.
Abban van szerintem igazság, annak kutatásába sok energiát tesznek. Nem csak hadászatban és marketingben.
4/5 anonim válasza:
Hiteles témákat dolgoz fel hiteltelen módon. Az a vicces, amikor egy témáról többen is írnak, és egymásnak teljesen ellentmondó dolgokat, mindezt 1 számon belül. A főszerkesztő szerintem el sem olvassa a cikkeket, csak a pénzt számolja meg utazgat. Kiindulási alapnak jó, ha érdekes témát találsz benne, utána tudsz nézni a neten meg más forrásokból.
5/5 anonim válasza:
Biztos forrás arra, hogy mit nem kell elhinni.
Utána kell nézni máshol, ha egyáltalán felmerül a gyanú, hogy lehet valami alapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!