Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az olyan gerinctelen állatok...

Az olyan gerinctelen állatok amik párzanak, azok is élvezik a szexet? Vagy mi veszi rá őket arra, hogy csinálják?

Figyelt kérdés

Nemrég láttam egy videót fonálférgekről, amiknél két nem van: hím és hermafrodita. Két hermafrodita is pározhat egymással, de olyan preferenciájúak, hogyha van hím akkor a hím párzik a hermafroditával.

A videóban a hím féreg így odabújik a hermához, végigcsúszik rajta, aztán amikor a hátsó testtájával megtalálta a hüvelyét, ami a hermánál a test közepe körül van, akkor belenyomja a péniszét, mozog benne, majd ejakulál és kihúzza.

2023. ápr. 5. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

A macskafélék piszkosul élvezik ám, amikor a hím a karmos szerszámával komoly fájdalmat okoz nekik!

A pandák is hasonlóan.

A legtöbb állat nősténye NEM élvezi! Sok fajnak kifejezetten és nagyon fájdalmas!

Köszönöm a lepontozást is.

2023. ápr. 6. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Foltos hiéna: hosszú puncija van a nösténynek, és abba kell befúgnia a hírnek, ami kínkeserves érzés a nősténynek. A szülés mèg rosszabb, ott fel kell valahogy tűrje a hosszú punciját, mint afféle ingújat.
2023. ápr. 6. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

X#12 voltam:

Nem tudom, hogy aki leértékelt, miért tette, nézze meg a neten, hogy ez valóban így van, éppen emiatt hitték sokáig, hogy a hiéna hermafrodita, mert a puncijuk esetenként hosszabb volt, mint a hímek lőcse.

2023. ápr. 6. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:
27%

Valami elmebeteg beszabadult ide, aztán nyomogatja a gombokat.

Azért a pirosat, mert az izgalmasabb.

2023. ápr. 6. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!