Az olyan gerinctelen állatok amik párzanak, azok is élvezik a szexet? Vagy mi veszi rá őket arra, hogy csinálják?
Nemrég láttam egy videót fonálférgekről, amiknél két nem van: hím és hermafrodita. Két hermafrodita is pározhat egymással, de olyan preferenciájúak, hogyha van hím akkor a hím párzik a hermafroditával.
A videóban a hím féreg így odabújik a hermához, végigcsúszik rajta, aztán amikor a hátsó testtájával megtalálta a hüvelyét, ami a hermánál a test közepe körül van, akkor belenyomja a péniszét, mozog benne, majd ejakulál és kihúzza.
A macskafélék piszkosul élvezik ám, amikor a hím a karmos szerszámával komoly fájdalmat okoz nekik!
A pandák is hasonlóan.
A legtöbb állat nősténye NEM élvezi! Sok fajnak kifejezetten és nagyon fájdalmas!
Köszönöm a lepontozást is.
X#12 voltam:
Nem tudom, hogy aki leértékelt, miért tette, nézze meg a neten, hogy ez valóban így van, éppen emiatt hitték sokáig, hogy a hiéna hermafrodita, mert a puncijuk esetenként hosszabb volt, mint a hímek lőcse.
Valami elmebeteg beszabadult ide, aztán nyomogatja a gombokat.
Azért a pirosat, mert az izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!