Mostanában ha felállok és pár másodpercen belül fémhez érek, szinte mindig megráz az áram. Ez mitől lehet, és mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 19:25
1/8 anonim válasza:
Valószinűleg nagyon feszült vagy.
Amugy ne nyulkálj a konektorba.
2/8 anonim válasza:
Statikus elektromosság, a szék és a ruhád dörzsölődése tölt fel.
4/8 anonim válasza:
Nekem a cipom ilyen, muanyag padlon meg karpitpadlon. Maszkalok par metert, aztan csipkedek mindenkit, aki hozzam er.
5/8 anonim válasza:
Nekem is van ilyen cipőm. Ha az van rajtam, még a szobanövények is ráznak.
6/8 anonim válasza:
pulóver, kabát. Nekem is ez van a kocsival
7/8 Sh4dowth3w0lf válasza:
Az egyik kollégám az irodában úgy orvosolja ezt a problémát, hogy mindenhova egy kulccsomóval mászkál, és rendszeresen megérint vele földelt fémtárgyakat. Nem ígérem, hogy be fog válni, de egy próbát megér.
8/8 anonim válasza:
Egy kézbe fogott fémtárgyal fájdalom mentesen kisüthetjük magunkat. Ugyan az az áram, de tárgy nagyobb felületen eloszlatja a rajtunk áthaladó áramot, ezért nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!