Ha egy éve kaptam egy pfizer oltást, akkor még mindíg jelen van a szervezetemben a tüskefehérje?
#25 ugyanígy voltam. Jó kis zsarolás volt, h beígérték, nyár végéig csak igazolvánnyal lehet menni strandolni is. Persze, kinek lett volna kedve otthon possadni egész nyáron annyi lakásba bezárt hónap után😒 ráadásul én vírus elött rendszeresen jártam úszni, így végül emiatt felvettem a Pfizert (mindenki oltott a környezetembe). Egyetlen egyszer használtam azt a rohadt védettségit, majd eltörölték. Ekkora néphülyítés régen volt…
Nekem mondjuk nem okozott ilyen utóhatásokat, csak annyit, h nagyon fázós lettem azóta, elötte meg kifejezetten hidegpárti voltam. Sosem volt ennyi pulóverem, mint most🙈
"0 ellenállás, 0 tüntetés"
Mert viszonylag kevés az IQ nullás ember, és azok többsége is fotelhuszár. Tudod, legalább 15 kötelező oltást kaptál már, és még mindig élsz.
Lehet, hogy pont ezért? Amerikában és Romániában már haltak meg e miatt emberek, mert nem kapták meg.
"az àllam által rákényszerített valamit magába fecskendezni"
Kretén.
Gy.k: utána is lehet ám nézni, hogy mi ez az oltás (eleve sokféle oltás van), hogyan működnek, most már annak is, hogy mik a tapasztalatok, stb.
Persze akkor, ha az iskolából mindig lógtál, nem tudod megmondani, hogy mi az igazi és mi a hamis információ. Akkor fogod úgy hinni, hogy az orvosok mind hazudnak, a tudósok mind hazudnak, hatalmas átverés minden, stb.
Nem is értem, akkor hogyan működik a világ? Miért működik egyáltalán bármi? Miért nem omlik össze naponta 500 ház, miért nem ütközik össze naponta 500 busz, vagy robban fel erőmű, dől össze vagy romlik el minden? Érdekes: ezek mind működnek.
Vagy a tudósok mindent jól meg tudnak csinálni, de külön a te kedvedért a vakcinát elrontják?
Ja, hogy ehhez gondolkodni is kéne? Na, az neked nem megy.
"a parlamenti képviselők rendelkeztek, hogy nekik ne legyen kötelező oltatni"
Mert olyanok, mint te. Csak még ráadásul sérthetetlennek is hiszik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!