A KFKI-ban mi van?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van ott valami különleges. Részecskegyorsító vagy antianyag?2023. febr. 13. 20:16
2/14 anonim válasza:
Szerintem mindkettő, plusz még radioaktivitás is. Meg tele vannak számítógéppel.
Érdeklődők és kreatívak a fiúk.
3/14 anonim válasza:
Van a KFKIban egy atomreaktor, de úgy tudom hogy nincs részecskegyorsítójuk, vagy legalábbis olyan rendes méretü nincs, plusz nem csinálnak antianyagot ott. Leginkább irodák meg laborok vannak. Apa is ott dolgozik.
5/14 anonim válasza:
"részecskegyorsító"
Egy sima, katódsugárcsöves tv is az.
Fillérekből lehet ma már ilyet építeni, csak valamivel gyengébb lesz, mint az LHC.
7/14 anonim válasza:
Részegecske gyorsítás folyik ottan.
😁
8/14 anonim válasza:
A nevéből következik. Kamu Fizikusok Kitalált Intézete.
9/14 anonim válasza:
Van részecskegyorsító is: [link]
10/14 anonim válasza:
Igen, de ez csak egy van de graaf generátor, nem ilyen speciális mint egy lin-ac vagy egy kör alakú részecskegyorsító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!