Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mennyit nől egy lánynak a...

Mennyit nől egy lánynak a keze 16 és 25 év között?

Figyelt kérdés

2023. jan. 19. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
1 zacsi belefér!
2023. jan. 19. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyén függő. Nekem nem is nőtt, míg a későn érő barátnőmnek másfél ujjpercnyivel lett nagyobb a keze.
2023. jan. 19. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Hogy könnyebben menjen a férfiak kielégítése és a kézimunka is, önmaguk számára. Hosszabb ujj hosszabbra tud hatolni önmagukban, a vsatagabb ujj pedig még inkább növeli az élvezetet. Az ősember nem tudott volna életben maradni, ha a nők nem elégítették volna ki magukat a barlangban, és a párjukat se, esetleg másik ősembert/ősembereket. A túléléshez kellett.
2023. jan. 19. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
Ja bocsánat, a kérdés nem a miért, én pedig a ma 12:12 es válaszomban nem a mennyit kérdésre válaszoltam. Hát annyit, amennyire szükség van a ma 12:12 es kommentben felsorolt dolgokhzo, jó esetben.
2023. jan. 19. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Van aki ekkor már megáll növésben, de 20-as évek elején már ne számíts növésre.

De ha izmosodásra gondolsz, akkor edzél és fog nőni

2023. jan. 19. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
1212 jól írja!
2023. jan. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!