Hol tudom megnézni, hogy 22 éve milyen időjárás volt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Alul kidobja ugyanezt a kérdést korábbról...
az OMSZ-nél jelenleg öt városra tudod megnézni:
ezen felül én itt szoktam nézegetni, sokkal több állomás benne van, néhol hiányos, de a 2001-es év a legtöbbnél benne van normálisan:
spanyol nyelvű oldal, de nem olyan bonyolult kibogarászni. kiválasztod a települést és az évet, utána ami általában érdekelni szokta az embereket, T TM Tm oszlop a középhőmérséklet, csúcshőmérséklet, minimumhőmérséklet, PP oszlop a napi csapadék, és a végén RN oszlop ha volt eső, SN ha havazás, TS ha zivatar, FG ha köd
hoppá, az Aigner-család oldalát el is felejtettem, ott pedig térképen tudod megnézni
(régebben a 2000-es évtized első éveire nem működött, de most jónak tűnik)
visszaszívom, Aignerék archívuma erre az időszakra továbbra se működik megbízhatóan
2001. január 2-át éppenséggel behozza, de meg szerettem volna nézni 2003. január 12-ét (amikor is Zabaron -31,9 °C-ot mértek), de a tartalom nem található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!