Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hol tudom megnézni, hogy 22...

Hol tudom megnézni, hogy 22 éve milyen időjárás volt?

Figyelt kérdés
Meg akarom nézni, hogy 2001 január másodikán milyen idő volt, van erre valamilyen oldal?

2023. jan. 2. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..

Alul kidobja ugyanezt a kérdést korábbról...

2023. jan. 2. 13:56
 2/6 A kérdező kommentje:
azok a linkek nem működnek és magyar oldalt keresek
2023. jan. 2. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

az OMSZ-nél jelenleg öt városra tudod megnézni:

[link]

ezen felül én itt szoktam nézegetni, sokkal több állomás benne van, néhol hiányos, de a 2001-es év a legtöbbnél benne van normálisan:

[link]

spanyol nyelvű oldal, de nem olyan bonyolult kibogarászni. kiválasztod a települést és az évet, utána ami általában érdekelni szokta az embereket, T TM Tm oszlop a középhőmérséklet, csúcshőmérséklet, minimumhőmérséklet, PP oszlop a napi csapadék, és a végén RN oszlop ha volt eső, SN ha havazás, TS ha zivatar, FG ha köd

2023. jan. 2. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

hoppá, az Aigner-család oldalát el is felejtettem, ott pedig térképen tudod megnézni

[link]

(régebben a 2000-es évtized első éveire nem működött, de most jónak tűnik)

2023. jan. 2. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

visszaszívom, Aignerék archívuma erre az időszakra továbbra se működik megbízhatóan

2001. január 2-át éppenséggel behozza, de meg szerettem volna nézni 2003. január 12-ét (amikor is Zabaron -31,9 °C-ot mértek), de a tartalom nem található.

2023. jan. 2. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld!
2023. jan. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!