Kémiai történetekről szóló könyveket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Olyat keresek ami nem tömény képletekkel és számolással van tele (többségben) Hanem , inkább ami az anyagok felfedezéséről szól, hogyan szintetizátak egyes anyagokat reakció egyenletek stb.2022. okt. 17. 22:20
2/6 anonim válasza:
bár ez kevésbé tartalmaz konkért egyenleteket inkább ilyent örténet mesélés.
3/6 anonim válasza:
John D. Clark Ignition! Című könyve nekem nagyon szórakoztató volt. Folyékony rakétahajtóanyagok kutatásáról szól, kis mellékes rakéta tudománnyal.
Kevésbé kémiás megközelítéssel Az Isteni részecsét tudom ajánlani talán Leon Ledermann-tól
4/6 anonim válasza:
Balázs Lóránt - A kémia története
Ez van a polcomon, nem mai darab, még nem olvastam, nem tudok véleményt mondani róla.
5/6 sadam87 válasza:
Én olvastam, jó könyv (ha alaposabban, de nagyon mály kémiai tudást igényelve érdekel valakit a kémia története).
6/6 anonim válasza:
A minőségi kémiai analízis alapjai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!