Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Honnan veszi néhány szélsősége...

Honnan veszi néhány szélsőséges nő hogy férfiak nélkül is fent tudnának maradni?

Figyelt kérdés

Itt most tényleg arra a nagyon kis részt kitevő átlagban liberális, leszbikus férfi gyűlölő nőkre kell gondolni.

Láttam pár videót amikben arra hivatkoznak hogy a női csontban van spermium szóval már nincs ránk szükség a szaporodáshoz.

De azt csak nem gondolják komolyan hogy majd minden nő szétszedeti a csontjait aki gyereket akar.

Meg ilyen alapon mi is mondhatnánk hogy a férfiak meg akkor lombik bébikkel lennének meg nem?

2022. okt. 14. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Pont ahonnan más idióták is veszik a hülyeségüket. Egy kitalálta, a többi meg terjeszti.
2022. okt. 14. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Amikor a női petefészek petesejteket termel, egy meiózis nevű folyamat során készít a diploid (dupla kromoszóma készletű) őssejtekből haploid (egy kromoszóma készletű) petesejteket, amiknek aztán egyesülnie kell egy spermiummal, ami szintén egy haploid ivarsejt, hogy egy diploid genetikájú zigótát formáljanak, amiből a baba lesz.

Ha génkezeléssel le lehetne állítani a meiózis folyamatát a petesejtek termelésénél, azáltal diploid petesejt jönne létre, ami a nő genomját tartalmazza. Ovulációkor kilöködne, beágyazódna a méhfalba, és a nő 9 hónap múlva megszülné a saját klónját.

2022. okt. 14. 20:56
 3/8 Gugu Gabor ***** válasza:
83%
Pár napja válaszoltam azt, hogy minden rassznak, népnek megvannak a saját hülyéi de nem kell törődni velük most kiegészítem nemmel is.
2022. okt. 14. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Honnan veszi néhány szélsőséges férfi, hogy neki alanyi jogon jár a p-na, és ha nem kapja meg, akkor elkezd incel fórumokon picsogni meg tömeggyilkolni?
2022. okt. 14. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Honnan veszitek, hogy minden nő pulyát akar? Nagyon sokan nem akarnak.
2022. okt. 14. 22:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Woow. Köszi a részletes leírást ^^

Nem tudom, de ők is nagyon idegesítőek 😅

Nem mondtam hogy minden nő akar gyereket. Van is pár olyan barátom aki nem akar. És én sem akarok. Mondjuk én pont férfi vagyok

2022. okt. 15. 10:14
 7/8 sadam87 ***** válasza:

"Láttam pár videót amikben arra hivatkoznak hogy a női csontban van spermium szóval már nincs ránk szükség a szaporodáshoz."

Hát, ha tényleg ezt mondták, az jó nagy baromság. A női csontban nincs sperimum (vagy elég durva orgia lehetett, ha mégis).

Ami lehetséges, hogy olyan (pluripotens) őssejteket állítsunk elő testi setjekbő, amik aztán képesek ivarsejtek képzésére. Állatoknál már csináltak ilyet, embernél nem tudom. (Volt egy ilyesmi témájú kérdés, ott írtam is többet erről, de most sehogy nem sikerült megtalálnom.)

"Meg ilyen alapon mi is mondhatnánk hogy a férfiak meg akkor lombik bébikkel lennének meg nem?"

Mondhatnénnk, csak nem volna igaz. A lombikbébik fejlődéséhez igencsak szükség van egy nőre (az belül a méhre). Azt meg elég nehéz mesterségesen reprodukálni. Eddig tudtommal odáig sikerült eljutni, hogy állat embriókat sikerült hetekig életben tartani mesterséges méhben, de nem tudok róla, hogy lenne olyan állat, ami így jutott volna el a születésig. (Embernél meg még kísérlet sem volt.)

"Ha génkezeléssel le lehetne állítani a meiózis folyamatát a petesejtek termelésénél, azáltal diploid petesejt jönne létre, ami a nő genomját tartalmazza."

Ha megállítod a meiózis folyamatát, akkor nem kapsz petesejtet.

De ez felesleges is volna, hiszen van már benett eljárás klónozásra: a nukleáris transzfer (somatic cell nuclear transfer) eljárás. Ennek a lényege, hogy a petesejt sejtmagját eltávolítják, és aztán a klónozandó egyed egy testi sejtjével olvasztják össze a sejtmag nélküli petesejtet. Így lényegében egy olyan zigótát kapunk, ami a klónozandó egyed DNS-ét hordozza. Embernél még nem csinálták (legalábbis hivatalosan biztos nem), más emlősfajoknál viszont szinte már rutinszerű eljárásnak tekinthető.

[link]

2022. okt. 15. 13:31
 8/8 sadam87 ***** válasza:

Link a második megjegyzésemhez:

[link]

2022. okt. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!