Mi lehetett az az égen?
Tegnap kb 11 órakor este láttunk az égen egy gyorsan haladó narancssárgán izzó dolgot, majd fél percre rá mégegyet ugyanazon a pályán. Mindkét fény egy bizonyos pontig ment aztán eltűnt.
elég magasan voltak mivel az égen volt egy pár felhő és fölötte haladtak el illetve egy perc alatt kb akkora pályát tettek hogy az én szemszögemből kb 60°-ot zár be az ív (nem tudom jobban megfogalmazni)
A válasz megírásának időpontja: 09-26 12:24
Narancssárga ISS-t? ISS az egy névnek a rövidítése, abból csak egy van, és nem nagyon változtatja a színét :) ".....Földről nézve....." :D
A válasz megírásának időpontja: 2010-10-02 21:51
Ne oktass ki! Nem sokszor láttál múholdat vagy űrállomást.
Láttál már holdfogyatkozást? Ezekkel is majdnem ugyan ez a helyzet.(Olvass utána) És azért mondtam hogy "a földről nézve" mert az atmoszféra megtudja változtani a földkörül keringő objektum színét "a földről nézve":) Szóval ha ottvagy mellette akkor fehér, ha a földön nézed akkor lehet narancssárga is! Tetszik érteni?:D
Bocsi az 1 éves késésért.Nemtudtam annyiba hagyni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!