Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért és pontosan hogyan...

Miért és pontosan hogyan csökken a szürkeállomány a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Csökken?
2022. szept. 5. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2022. szept. 5. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen?
2022. szept. 5. 12:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi értelme van ide írogatnod? Ha nem hiszed el, akkor nézz utána, különben hagyd, hogy azok írjanak, akik tudnak válaszolni a kérdésre. Kössz.
2022. szept. 5. 15:34
 5/7 Csakegysajt95 válasza:
Szerintem egyáltalán nem csökken, nem tudom ez az információ honnan van, de érdekelne.
2022. szept. 10. 00:43
 6/7 A kérdező kommentje:

5:

"Pregnancy shrinks the brain's gray matter, the pinkish-gray tissue continuing the cell bodies and synapses of nerve cells. The areas that shrink the most (highlighted in yellow) play important roles in social cognition and caregiving behaviors."

[link]

[link]

2022. szept. 10. 00:57
 7/7 kokomfitty ***** válasza:

Én meg azt mondom, hogy nő, akkor nekem elhiszed? ... és meg is kérdezheted a gyk-n, miért nő a terhesség alatt a szürkeállomány? Én tudom. Mert a gyerek fejlődik és nem biztos, hogy mindenben az anyai génállomány a domináns. Egyébként azt is írják, hogy az ember az agyi állományának töredékét használja. Akkor nem mindegy? Egyébként miért nem azt kérded aki írta? Ha ez olyan mértékadó tudományos forrás akkor hogy gondolod, hogy itt tud rá valaki választ adni?

Én is megkérdezhetem, hogy miért van az, hogy a kvantum spinek mágneses térben retardálnak és anizotróp Fresnel rácsszerkezetbe váltanak.

2022. szept. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!